Brünnhilde szikláján

Valló világ

2009/02/25

orrvérzésig

szó szerint.
A csontszáraz, 20% alatti páratartalmú levegőn reggel kilenctől este hétig úgy kiszáradnak a nyálkahártyáim, hogy az orromban felrepedeznek a hajszálerek és véres az orrváladékom.
Erre mondta volna az én volt kedves kollégám, hogy szopnék, nyalnék, gombot varrnék, csak szabaduljak innen!

Szombaton Pillangókisasszony.

Címkék:

3 Comments:

  • At 8:33 du., Anonymous Névtelen said…

    Teljesen megértelek, én is rengeteget szenvedtem a száraz levegőtől.

    1. azonnali segítség : COLDASTOP olaj (én is használtam, valóban kiváló!) itt a linkje: http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/COLDASTOP_orrcsepp/341

    2. valami tálkákban (virágcserép alátét pl.) nem lehetne ott az irodában párologtatnod?

     
  • At 9:08 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    van asztali párologtatóm, napi több mint egy liter vizet gőzöl bele a háromszáz négyzetméteres egybenyitott irodába. Annyi, mint halottnak a csók. De az olajat kipróbálom, köszi a tippet.

     
  • At 8:10 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Jelentem, a Coldastop hiánycikk, legalábbis a patikában azt mondták. Vettem egy illóolajos kenőcsöt és egytengervizes inhalátort. A munkavédelmisünket megkérdeztem, hogy esetleg a számlát odaadjam-e neki.
    Basszák meg, állakat nem lehetne ilyen körülmények között tartani, mert a teheneknek elapadna a teje. Én meg már majdnem tizezerért vettem egy párologtatót, most, ha ez beválik, havi kétezer adódik hozzá a költségvetésemhez. Hidratálókrémből másfélszer annyit használok mint eddig, vagyunk hatvanan, egy év alatt elköltjük az egészségnkre azt a hatmilliót, amibe a légnedvesités került volna.
    Externália, mondaná erre a környezetvédő.

     

Megjegyzés küldése

<< Home