Brünnhilde szikláján

Valló világ

2009/07/17

Zsák a foltját


Ilyen az, amikor a pár ezer szélsőséges vadbarom rátalál a másik oldal párezer szélsőséges vadbarmára - nincs mit egymás szemére vetniük.
Én meg csak abban reménykedek, hogy mi és és a szomszédaink is tudjuk valahogy a helyén kezelni ezt a pár ezer agyhúgyköves idiótát.

Rossz szomszédság török átok, bazmeg, hát tényleg ennyire hülyék vagytok? Meg hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten, arról sem hallottatok még? Meg hogy van vendégjog, amivel nem illik visszaélni? Sőt, hogy a vendég tisztelettel tartozika vendéglátójának?
Erre büszkék lehettek, vendégségbe menni, aztán odaszarni az asztal közepére, aztán még jól meg is sértődni, ha a pofátokat belenyomják a saját mocskotokba.
Kicsit meg kéne emelni már ennek a nagy magyar állatkertnek a keritését, komolyan. És megköszönni, ha a románok is megemelik a sajátjukét.

Az csak a baj, hogy magyar lévén ez az én szégyenem is. Mármint nem az, hogy 9 hónapig tartom a szart magamban, hanem hogy az újpestiek igy viselkedtek Romániában.

Címkék: ,

5 Comments:

  • At 5:30 du., Blogger Rowena Shepard said…

    Én ugyan nem szégyellem magam ilyenek miatt. Börtönbe kéne vágni mindet, és kész. Kezdve rögtön a hülyepicsa morvaival és a sleppjével.

    Ma már egy horrorisztikus Don Giovanni-részlettel is sikerült felbaszni az agyam, több hülyeség már nem hiányzik.

     
  • At 3:44 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Hát, ennél ez azért bonyolultabb, szélsőséges nézeteket vallani mindenkinek joga van.
    Attól még persze én is azt kivánnám nekik, hogy ismerjék meg a román szurkolók boxereit meg a román rendőrök gumibotját.
    De tényleg nem ez a megoldás, idióták mindig lesznek, a társadalom legfeljebb annyit tehet (azt vizsont muszáj megtennie, ha másért nem, önvédelemből) hogy csökkenti az idiotizmus társadalmi bázisát. Jóléttel, kultúrával, blablablabla bullshit.
    Totál reménytelen ugyanis. 45 éve élek, de az emberek műveltsége és érzelmi intelligenciája, érzésem szerint egyáltalán nem nőtt ez alatt az időszak alatt, de egyenesen csökkent.

     
  • At 3:45 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    jah, ráadásul pont a legműveltebbek, az értelmiségiek, a műszakiak körében terjed egyre jobban a szélsőségesség. Ők aztán ügyesen manipulálják a kevésbé művelteket, szóval kigyú a farkát harapja, a Ring bezárult.

     
  • At 11:50 du., Blogger VacskaMati said…

    Ahogy mondod Hilde, szamomra ez a legmegdobbentobb. Eddig intellektuskent, ertelmes, kulturalt emberkent szamontartott emberekrol derul ki szamomra, hogy valahol valami total felresiklott az ertekrendjukben, es meg csak azt se tudom mondani, hogy barmifele velt vagy valos jogalapjuk lenne, semmi atrocitasrol nem tudok, ami erte volna oket az un. atkosban, vagy barmely altaluk nemszeretett/gyulolt tarsasag reszerol. Ki a fene erti ezt... A kevesbe muveltek manipulalasa mar rendkivul ertheto, gondolj bele, micsoda funkcionalis analfabetizmus tombol ma Magyarorszagon. A primitiv emberek pedig konnyen fanatizalhatok (ld. iszlam, ha ez barkit felhaborit, majd kifejtem:) elorebocsatom, hogy semmi bajom semelyik arab tarsasaggal, sot, kedvelem is oket:) ).
    Ezt kene valahogy megfejteni, nekem meg nem sikerult.

    Ja, es nem vagy egyedul azzal az erzessel, hogy az intelligencia csokkent... sajnos magamat is rajtakapom neha:(

    J.

     
  • At 5:13 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Hát igen, ez az én bajom is, hogy ahelyett, hogy egyre bölcsebb lennék, egy fenét, csak butulok és frusztrálódok.
    Ettől persze még a kollektiv bölcsességünk javulhatna :-))

     

Megjegyzés küldése

<< Home