Brünnhilde szikláján

Valló világ

2012/04/05

16 tonnát rakok

csak nézek ki a fejemből, hogy hosszú hónapok óta először sikerül este 8 (20:00) óra előtt hazaérnem és még maradt energiám főzni.
Libaszívpörköltet főzök egyégként, amit szintén hónapok óta nem tettem. Mármint nem főztem. Egyszerűen nincs rá időm. Fél tíz van, mióta hazaértem betöltöttem egy mosást és a pörkölt is rotyog. Gerslivel.
El sem hiszem.
bassza meg, hónapok óta most először értem haza este nyolc előtt.
Ne tessenek menni multihoz dolgozni, ha nem feltétlenül muszáj. Amerikai céghez pláne ne, azok akkor kezdenek dolgozni, amikor mi kezdünk elpilledni és a második kávé után vágyakozni. Ők viszont frissek, kibaszott frissek, és nem hagynak békén. És soha sehol még ennyi kimutatást, gafikont, jelentést, kibe-baszott metric-szet nem kellett csinálnom mint itt. És ezeknek semmi haszna, még akkor sem, ha jobbára én tervezem meg őket. Mert kikényszerítik belőlem hogy újabb és újabb report-okat, chart-okat, mijafaszomokat tervezzek.
nagyon fáradt vagyok.
Egy év alatt a negyedik főnökömet kapom. Mindegyik cukorpofa egyébként, könnyű kijönni velük, de mivel nálam gyári beállítás a megfelelési kényszer, én mind a négy pasinak minden gondolatét ki akartam/om találni. Ehhez az kell, hogy az ő fejükkel gondolkozzak, hogy beengedjem őket az agyamba.
egy év alat négy teljesen különböző gondolkodású, beállítású, vezetési stílusú, kultúrális hátterű ember volt az agyamban.
nem bánnám, ha most egy darabig beállna a csapat, mert többet már nem hiszem, hogy elbírnék.

Amúgy jól vagyok, már nettó 18 kilót fogytam, legalább 6-7 kiló izmot szedtem fel, a BMI-m pár hónap múlva normális lesz, már régen kikerültem az elhízott kategóriából. A karom és a fenekem olyan feszes amilyen még 20 éves koromban sem volt. A kolléganők már kezdenek szörnyülködni, hogy de ugye nem akarok tovább fogyni, már teljesen jól nézek ki így is. Az edzőm szerint csak azért mondják, mert kezdik bennem észrevenni a potenciális versenytársat.
Jah, a legidősebbnél is 20 évvel vagyok öregebb.
És az edzőmnek van igaza.

3 Comments:

  • At 4:43 de., Blogger Rowena Shepard said…

    (Sieglinde)

    Csak így tovább! ;)

    Amúgy nem tudom, nézel-e Doctor Who-t, de Donna Noble színésznője nagyon hasonlít rád.

     
  • At 8:36 du., Anonymous Névtelen said…

    hehe, még mindig nincs tévém.
    lassan mondjuk már internetem sem lesz, döbbenetes, mennyire leszoktam róla.
    Bár a kávéról tudnék ilyen észrevétlenül lezsokni.
    jössz Wagnerre?
    már alig várom.
    Azb idén lehet duplázok Ringből, nagyon érik egy londoni út.

     
  • At 8:36 du., Blogger Rowena Shepard said…

    Hiszen, ha lenne pénzem meg kivel menni... :D

    Londonba meg nagyon elmennék. Levadásznám az összes Shakespeare-előadást a környéken.

     

Megjegyzés küldése

<< Home