Brünnhilde szikláján

Valló világ

2011/10/23

Meghasonulva

Igen, én is olvastam Dörner vasvillával összegányolt pályázatát. Én sem gondolnám, hogy egy ilyen szakmaiatlan, gyűlölettől bűzlő pályázattal színházigazgatónak kéne lennie.
Fábrytól nem sokat láttam, a néhány műsorperce alapján nekem nagyon ellenszenves. Útálom az olyan műsorvezetőketk akik bárkit hívnak meg, mindenképpen magukról beszélnek. A szememben a pasi egy nulla.
Volt eddig.
Ezen a videón viszont ő az egyetlen rokonszenves felszószaló, akinek a szájából nem fröcsög a gyűlölet. Világos, hogy bizonyos szint felett -amit Csurka és Dörner bőven meghaladott már- nem fog működni a Fábry által meghirdetett Szeressük egymást gyerekek! politika.
De nagyon süketnek kell lenni, ha valaki nem hallja ki Hegedűs D. hangjából ugyanazt a gyűlöletet, mint ami Dörner pályázatában benne van. Vagy akár a közönség füttyögéséből és fújolásából, ahogy Fábryt lehurrogják.
Bizisten, nem tudom melyik ujjamat harapjam most, mert én egyikből sem kérek.
Borzasztóan rosszul esik kimondani, de a nagyképű, arrogáns, fingszagú és altesti humorú Fábry az egyetlen szalonképes szereplő ebben a történetben.

http://hvg.hu/itthon/20111022_video_uj_szinhaz_fabry

Címkék: ,