Brünnhilde szikláján

Valló világ

2004/04/28

:-)) Jóestét!

Ma este sajnos teljesen társaságképtelen vagyok. Pedig ma kaptam egy nagyon magas labdát, gondolkodnom kellene, magamba nézni, hogy mit akarok kezdeni az életem hátralévő részével, van-e még bennem kurázsi meg ambició, de nem tudok gondolkodni.

Megint kaptam ugyanis egy levelet a kib#&>ˇˇ@÷$ß Földhivataltól. Ebben közlik velem, hogy megkapták a a kérvényem arra, hogy a lassan 10 (tíz!) éve megvásárolt lakásom tulajdonjogát nevemre bejegyezzék. Ezt a kérvényem a régi tulajdonos fellebbezésének elbírálásáig nyilvántartásba vették.

Hát a jó édes anyjukat!
A régi tulajdonos azt írta meg nekik, hogy valóban eladta nekem a lakást, és kéri, hogy járjanak végre annak a kib°^e#&!æ#> adminisztrációnak a végére, mert már neki is herótja van attól, hogy még mindig a kib&+%{$ß*¤ Földhivatalba kell járkálnia a 10 (tíz!) éve eladott lakása miatt.

Komolyan, ezt az egész kuplerájt ki kéne onnan pakolni! Hogy jönnek ezek ahhoz hogy 10 (tíz!) évig járassák velünk a bolondot?!!!


Nagyon jó cikket talált pedig az egyik munkatársam a figyelo.hu-n, "Államigazgatás - veszélyes munkahely" címmel. Ma este erről akartam írni, de nem tudok gondolkodni, arra kell koncentrálnom hogy ne kapjak dührohamot a kib*@&°$Ł* tetűlassú Földhivatal miatt.
Holnap visszatérek ehhez a cikkhez, én aztán kurvaságon, házasságszédelgésen meg űrhajózáson kívül majdnem minden módon kerestem már pénzt, van tapasztalatom a mindenféle típusú munkahelyekről meg a saját vállalkozásról is.

Most viszont relax, mert ilyen felhúzott idegekkel nem tudok elaludni, reggel meg korán kell kelnem.
Kéne egy unikum, de persze ilyenkor soha nincs itthon. Marad a légzőgyakorlat, ahelyett, hogy sajátlábúlag rúgnám szét a a kib~&@łßŁ Földhivatal valagát!