Brünnhilde szikláján

Valló világ

2004/08/12

:-)) Szépjónapot!
Csudijót barkácsoltam délelőtt, szuper-kreativ, molto-intelligente, ügyi-bügyi kis nőcskének érzem magam!
Összeraktam egy svéd gyártmányú dohányzóasztalt, egy takaros kis fenyőpolcot, meg a gyár -szerintem- legfrappánsabb termékét, egy fellépőhokedlit:

Jó kis darab, pláne nekem, nem csak a konyhaszekrényem magas, de a könyvespolcomra is nyújtozkodni kell. Szeretem a többfunkciós bútorokat, hacsak nem ágyról van szó. Az legyen csak ágy, jó széles és kényelmes, alvásra és hancúrozásra való és semmiféleképpen ne kellessen minden este átszerelni.
Egy barátnőm szerint egy párkapcsolatot semmi sem tud úgy elrontani, mint a kinyitható kanapéágy és a hálószobában tartott fregoli.
Csak az a baj, hogy ezeket a dolgokat a helyére is kell rakni, ami felfordulással, átrendezéssel, és mint olyan, elkerülhetetlen nagytakarítással jár. Ajjjajj.

Más:
névre szóló meghívót kaptam a Miniszterelnöki Hivataltól a szülinapi bulimra :-))
Aki szereti Lisztet, Chopint és Bartókot, az hívja fel a 441-3533-as számot és jelentkezzen be 19-én este 9 órára Bogányi Gergely koncertjére, a Battyhányi téren lesz.
Annyira klappol a dolog, hogy még felháborodni sem tudtam a kéretlen meghívón, holott általában nem szeretem ha mindenféle szervezetektől kapok leveleket.

Nna, most a vakáció kicsit felfüggesztve, mennem kell dolgozójóba.