Brünnhilde szikláján

Valló világ

2004/12/27

:-)) Szépjónapot!

Jó kis nap a mai :-(
Már megírtam az idei teljesítményértékeléseket, most hozzáfogok az újévi üdvözlőlapokhoz aztán meg elkezdem előkélszíteni a 2004-es levelezésünk archiválását. Velem együtt 17-en vagyunk, jó kis munka lesz.

Amúgy az egyetlen főnökhelyettesre számítva mindhárom titkárnő bent van, Mrs Passziánsz a nevéhez méltóan pont passziánszozik, Cuppancs Kisasszony meg sehol sincs, csak beköszönt és visszavonult a szobájába. Azóta vagy egyfolytában telefonál, vagy mellétette, mert a neve fölött reggel kilenc óta világít a háromszög.

Délután rohanás a másik munkahelyre, onnan pedig vagy haza, vagy vissza a belvárosba, mert hétre jegyem van a Médeia-ra. Csak azért kéne előtte beiktatni egy hazaugrást, mert itt cirka 30 fokban ülök, ami hogy is mondjam, khm.... szóval a munkanap végére enyhén megviselt állapotban vagyok, jól tud(na) esni egy hideg-meleg váltózuhany meg egy illatos testápoló.
Hát, ez valószínűleg kimarad.

A kutyum köszöni jól van, naponta kétszer reggelizik, egyszer ebédel és kétszer vacsorázik. Közben kicsit dolgozik is, komoly őrző-védő munkát végez, aztán horpaszt egy órácskát. Anyukám szerint hozzáfogott kilakoltatni az udvarról egy jogcím nélkül ott tartózkodó vakondcsaládot. Ott szerencsére estefelé van csak pár petárda-durranás, hát azt még elbírja. Itt meg folyamatosan, reggel nyolc óta puffan, durran, robban. Mégiscsak jó ötlet volt levinni, ha 1 hétnél nem marad tovább, nagyon jól tudja magát érezni. Egy hét után már odaül a póráz elé és minden módon mutatja, hogy mehetnékje van.

Munka van :-(
és lassan kávémérgezésem is van.
nem tudná valaki elintézni, hogy kicsit kisüssön a Napocska?