Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/04/21

elátkozott, rohadt, gusztustalan egy nap, az ilyen képes kitartani harminc órán keresztül a fene enné meg, kevés dolgot gyűlölök jobban mint külvárosi késő esti buszokon utazni, olyankor már mindenki büdös én is, pállott seggszag, hónaljszag, áporodott füstszag mintha nem is egyetlen nap de egy fél élet mocska rohadna az embereken, gyűlölöm, gyűlölöm, gyűlölöm, a másodkolléganők olyan disznóólat hagytak hogy a belem fordul ki tőlük, a szomszéd rohadt vén kurva megint nem tette ki a kukákat, megint nekem kellett, hiába van kint a névsor hogy mikor ki a soros, egész nap a seggit mereszti de azt elnézi, hogy ránkrohadjon a szemét, ótvaros vén kurva, a számítógépes vizsgajelentkeztető is egy nagy fos, akkora logikai hibák vannak benne mint ide lacháza, hülye impotens faszok csinálták akik csak a saját gyenge agyuk csavarjait programozták le, de tényleg, van pénzügyi adatok menü, de a pótvizsgadíjakat a dinamikus listák menüből, hogy ehhez mekkora ökörnek kell lenni, és így tovább, és így tovább, egész álló nap.
uhHHhh.
Kilélegez ... belélegez ... kilélegez ... be ... ki ... be ...

pPhhuuUuh.

Nagyon fáradt vagyok. Nem is fáradt, kimerült.
Persze, mert amilyen HüPi vagyok, nehéz vizsgára jelentkezés előtt mindig meg kéne nézni a naptáramat is, mert mondhatják nekem hogy tiszta, száraz, könnyű érzés, ha egyszer a teljesítőképességem a fele, a tűrőképességem meg talán harmada -de lehet hogy csak negyede- a szokásosnak.
Egyébként nem tudom megmondani hogy sikerült a vizsgám, tömböt kellett (volna) rendeznem és keresnem, módosítanom, rutinokkal nehezítve. Az indexálást biztos elrontottam, remélem van benne annyi jó, ami elég egy kegyelem ketteshez. Pascalban már szinte senki nem programoz, az egész csak arra jó, hogy a számítógép lelkét megismerhessük, de arra meg ki kíváncsi, én nem.
Egyébként túloztam, mert a logikát is fejleszti, ami azért egész jó dolog is tud lenni, már ha valakinek szüksége van a logikájára mert teszem azt értelmes munkája van és nem egy irodában szellemi ragszolga.
Teljesen kimerültem, az energiaszintem egy mosogatórongyéhoz közelít.
A reggel hatig hátralévő hét órában megpróbálok tízet aludni és akkor holnapra sokal jobban leszek.
Jobban leszek.
Jobban leszek.
Mondom: Job-ban le-szek!!!