Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/07/22

:-DD
Nincs az a műkörmű, műhajú, szilikoncsecsű, tetovált szemöldökű, rinocéroszra szoláriumozott plázacica akinél ne tudnék libább lenni ha rámjön a dilihopp!
De tényleg!
Máma bementem egy cipőboltba azzal a szándékkal, hogy vegyek magamnak egy csinos, kényelmes, hófehér szandált és kijöttem a cipőboltból egy csinos, kényelmes, fekete csizmával.
Bizisten!
Képes voltam rá, a konzumidióta HüPi aki vagyok.

A Nagycsarnokról nem messze van egy cipész aki kivül-belül bőr cipőket készít. Kényelmes, kerek fejjel ami nem nyomorítja el a lábujjaimat, jól kidolgozott kéreggel amiből nem lehet kilépni, formás, 4 centis kis sarokkal ami nem csámpásodik el - szóval jó minőségű cipőket amik azért elég csinosak is ahhoz, hogy egy kosztümhöz is fel lehessen őket venni és elég kényelmesek is, hogy kilenctől hatig végig lehessen állni bennük egy BNV-t és utána még idegenvezetni pár órát a Várban.
Ha nem Scholl-t veszek, akkor nála keresek valamit mert ráadásul még arra is rá lehet beszélni, hogy azt a fazont csinálja meg mondjuk bordóban, vagy sötétkékben.... mindezt nagyon vevőbarát áron, egy cipő még mindig 10ezer ft alatt van nála.
Szóval mivel az elkövetkezendő három hétben nem lesz alkalmam pénzt költeni, gondoltam, meglepem magam egy fehér szandállal.
Nem volt. Illetve ami volt az vagy nem az én méretem, vagy nem az én fazonom. nem baj, két hét múlva visszajön a cipész a szabadságáról, akkor telefonáljak, ha van anyag akkor megcsinálják. De ha már ott voltam, nézelődtem kicsit és egy sarokban megakadt a szemem ezen a csizmán: puha fekete bőr, bundabéléssel, lapos sarkú, mélyen bordázott gumitalppal, félszárú, kerek orrú, szép díszítő varrások vannak rajta.
Hm. Hmhm. Hm.
13.500 Ft.
Egy bőrcsizmáért.
Hát így történt.

Ráadásul beestem egy parfümériába is, valami nyári illatot kerestem. Megtaláltam. Legalábbis azt hiszem.

Más:
ma folytattam a nyomozást a betegszállítás-ügyben - ezúttal a máltaiakat hívtam.
Mire tudtam meg, na mit?
Hát azt, hogy ők is vállalnak vidáki betegszállítást de ők is Pestről indulnak, ez Jászberénybe kb 70.000 Ft.
Hát a jó édes szeretetszolgálatotokat, azt!

marad az autóvásárlás.