Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/07/05

:-) Szépjóestét!
Máma semmi nem történt, azon túl, hogy egy jót dolgoztam; megcsináltam a pozsonyi tapasztalatcserén megismert szlovák rendszer folyamatábráját. Irgalmatlan nagy workflow-chart, három A3-as oldalra fér ki, összeragasztva majdnem egy méter hosszú. Egész jól sikerült, pár dolgot kell csak javítani rajta, azok is inkább csak kiegészítések. Aztán megcsinálom a mi rendszerünk folymatábráját is, nagyon kíváncsi vagyok az öszehasonlításra. Ha lesz időm, a barátnőmet meginterjúvolom az olaszok rendszeréről és a háromból meg a szakembereink javaslataiból összeáll a mi új rendszerünk. Jó móka, szeretem az ilyen munkákat; kreatív, kell hozzá némi meglévő tudás és menet közben felszedett rengeteg új ismeret.
Egyébként is sokkal jobb itt dolgozni, a régi titkárságon egy ilyen melót egy hét alatt sem tudnék befejezni - ráadásul mindig sík ideg lennék és örökké furdalna a lelkiismeret amiért nem vagyok képes befejezni időben. Pedig ma még leveleket is írtam, némi telefonos ügyintézés is volt, sőt, egy ekszell-táblát is kellett szerkesztenem. Mindezt nyugodtan, csendben, tényleg nagyon szeretek így dolgozni.

Nno.
Az a helyzet, hogy az orvos még mára is alvókúrát írt fel. Pedig hallom, hogy Orbán előbb visszautasította a Gyurcsánnyal való tévés szópárbajt, aztán mégis elfogadta, új feltételeket támasztva - ne legyen moderátor és legyenek jelen újságírók.
Jó kis móka lesz, ha Orbán összecsődíti Pilhált, Bayert, Torkost és még néhány más újságírót. Nem is értem, hgoy képzeli? a közönség soraiban leültetett újságírók tesznek el kérdéseket és ők válaszolnak, kinek hogy tetszik? Ha moderátor nincs, mégis, ki figyeli például az időkorlátokat? Bonyolult ez nékem, tényleg inkább hallgatok a testem vészjelzéseire és kúszok be a takaró alá.