Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/03/24

:-) Szépjóreggelt!
Egész jót sétáltunk, nagyon szép időnk van. Ma bringával megyek suliba, már előre élvezem.

Mégiscsak lehetett akkora baromságot mondani a kampányban, ami átjuott az agyi zsibbadtságomon, elérte az ingerküszöbömet és kissé megmozgatta a fantáziámat..
Elképzelem magam, amint önpusztításra hajlamos, enyhén elhízott negyvenes szingliként hordába verődök és Mikola úrral a nyakamban technozenére vonaglok egy kamion tetején.
Ebből egyedül a technozene ellen van kifogásom, de sebaj, majd nekem az Orfeusz az alvilágban Kánkánját húzzák a DJ-ék a fülembe, arra is elég jó kis bacchanáliát lehet csapni. Aztán, ha már nagyon belejöttem a vonaglásba, egyik hónom alá csapom Kövér Lászlót, a másik hónom alá kapom Áder Jánost, a fogam közé meg egyenesen magát Orbán Viktort és úgy ropom vonaglok tovább.
Ahogy a saját spirituális energiáim ismerem -két unikummal rásegítve-, egy ilyen parti meg se kottyanna, még a derekam se kéne megropogtatni utána. Sőt, még jót is tenne az egészségemnek, fogynék pár kilót és mérhetően nőne a vitalitásom is.
Még szerencse, hogy Mikola doktorral ellentétben én nem akarom korlátozni az ő parttalan szabadságvágyát, így bármikor visszautasíthatja a murira szóló meghívást.

Még több vonagló szingli itt.
Sőt,
itt
is.