Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/05/02

Woww, a fogyasztói társadalom teljes értékű tagja lettem!!
Legalábbis majdnem :-)
A bankom hetek óta erősködik, mindenáron, teljesen ingyen, jövedelemigazolás, utolsó villanyszámla és hasonlók bemutatása nélkül akartak nekem adni egy háromszázer Ft-os hitelkártyát. Kétségtelenül hízeleg, hogy hitelképesnek tekintenek, de méginkább vonzott az internetes fizetés lehetősége, mert fogysztási cikket ugyan nem veszek neten, de az operabérletekért való fél napos sorbanálásokkal tényleg tele van a hócipőm, így ezt a tortúrát már régóta ki akarom váltani egy kényelmes, fotelból való rendeléssel.
Ez még hátra van, de próbaképpen megejtettem éltem első internetes rendelését, sőt, azonnal ki is fizettem a Művészetek palotája Emberi Himnusz című előadására a jegyet. Csak a jegy ára (2500 ft), semmi pluszköltség, semmi extra utánajárás, ebédszünetben, kávékavargatás közben rendeltem, előadás előtt fél órával pedig a visszaigazolásként küldött e-maillel felveszem a jegyet.
Nno kérem, hát így mulat egy magyar úrhölgy!!

4 Comments:

  • At 1:50 du., Anonymous Névtelen said…

    További jó mulatást! :-)

     
  • At 4:40 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Erre bezzeg nem mondaná az amerikai, hogy "cheap date" :-)

     
  • At 2:01 de., Anonymous Névtelen said…

    Ezt hogy csinálod? Épp most néztem az interticket honlapját, 265 Ft kezelési költséget tesznek a jegyre és virtuális webkártyát nem fogadnak el.

     
  • At 8:32 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Az interticket minden jegyre tesz kezelési költséget, nem csak az internetesre. A jegyelado.hu és a jegymester.hu csak a jegy árát számítja fel, legfeljebb a házhoz szállításért kell fizetni - de majd bolond leszek házhoz szállíttatni.

     

Megjegyzés küldése

<< Home