Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/10/23

Így lenne ötösöm a lottón, amilyen biztos voltam benne, hogy a kossuth-térieken nem lesz sapka. kurucinfo.hu
Távol álljon tőlem hogy védjem őket, de ha már egyszer megígérték nekik hogy maradhatnak, akkor hagyni kellett volna - annál is inkább, mert a húgyszag úgyis marad.

Ezen a szép késő nyári ünnepnapon tessenek elmenni kirándulni, bringázni, csipkebogyót szedni. És lehet olvasgatni az 50 évvel ezelőtti sajtót is.

3 Comments:

  • At 10:03 de., Anonymous Névtelen said…

    elvileg maradhattak volna, ha eleget tesznek a rendőrség kérésének és engedik a tűszszerészeti átvizsgálást. de mivel nem engedték, gyakorlatilag maguk zavarták ki saját magukat a térről.

    Gergényi főkapitány nyilatkozott arról is, hogy a tömegből kiemelt figuráknál közbiztonságra fokozottan veszélyes eszközöket (értsd: konyhakés, vipera, ólmosbot, láncosbot, gázspray, bokszer, rugóskés stb.) találtak, plusz vascsöveket, csapágygolyókat és robbanóanyagot, amiből nem nehéz csőbombát eszkábálni.
    erről meg az a privát véleményem, hogy ha szkinhedet látsz, akkor kb. 115%, hogy valami hasonló biztos lesz nála, úgyhogy nyilvánvaló, hogy az ürügy mögött megbúvó valódi cél az volt, hogy kiebrudalják őket onnan -- megjegyzem szerintem helyesen.

    a tüntetők hülyék voltak, hogy adtak okot a rendőri intézkedésre; mit gondoltak, mire várhatnak?!

     
  • At 11:37 de., Anonymous Névtelen said…

    no, ne má'.
    1. ha van egy megállapodás, az a tüntetőkre is érvényes. a rendőrség sólyom miatt ment abba bele, hogy maradhassanak. ehhez tökéletesen érthető, hogy aki ott marad, az essen át egy vizsgálaton, hogy van-e nála fegyver, főleg ugye, hogy a sutyerákok azt hangoztatták, hogy majd ők fegyverrel is.
    2. ha ezt képtelenek voltak betartani, akkor így jártak, joggal és okkal zavarták őket szét.

    így volt korrekt és helyes. bazmeg én is itt élek, meg még pár millióan, akiknek ez az egész szarkavarás nem tetszik, aki ünnepelné 56-ot, ha hagynák. szégyellje magát az összes hülye hugyos geci, hogy miattuk nem mehetünk a városba ünnepelni.

     
  • At 12:32 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Hát pont ez a baj, hogy első perctől kezdve mindenki mást gondol mint amit csinál.
    A tüntetők eleve ki akarják magukat ebrudaltatni mert nekik az a jó,, de úgy tesznek, mintha maradni akarnának.
    A rendőrség úgy tesz, mintha hagyni akarná őket, mert az ő imidzsének viszont az a jó, de eleve tudja hogy a tüntetők ki akarják magukat szoríttatni mert nekik az a jó tehát úgy tesznek mintha, de közben már eleve arra készülnek hogy....
    Hát basszus, nem ezt hívják önbecsapásnak??
    Még rosszabb mint a hazudozás.

     

Megjegyzés küldése

<< Home