Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/10/02

Hoppá!
Gyurcsány Ferenc bizalmi szavazást kér maga ellen pénteken a Parlamentben radio.hu
Úgy látszik, Gyurcsány komolyan gondolja, hogy most aztán vagy tényleg megcsinálják a reformokat, vagy nélküle vagdossák tovább centinként a macska farkát. Bár valami azért azt súgja; biztos abban, hogy bizalmat kap.

UpDate:
Orbán rákontráz, pont egy lépéssel toldja meg Sólyom László kinyújtott karját, ő már nem csak javasolja az Országgyűlésnek hogy rúgják ki Gyurcsányt, de valóságos, 72 órás ultimátumot adott.
Gyönyörű lesz, mit ne mondjak, Orbán és Ekrem Kemál egy szónoki emelvényen Pozsgayval és Makovecz-zel.
Nno, ha most valaki szevezne egy demonstrációt Gyurcsány mellett, kimennék rá. Virágot tartanék a fogaim között, a legfelső gombot letépném a blúzomról és ott pogóznék az első sorban.
Basszák meg, tényleg mocsok egy dolog a politika.

4 Comments:

  • At 3:09 du., Anonymous Névtelen said…

    látod. egy nap se telt el a választás óta. ez tudható volt, hogy ha szétnyeri magát a fidesz, akkor ez lesz. ezért kellett volna szavazni. nem csak neked, mindenkinek, akinek elege van a bohóckodásból.

     
  • At 8:18 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Nem, Zsoltu, nem győztél meg. Kellet ez a tockos a koaliciónak, összekapják magukat. Nem lehet mindig a mumussal operálni, hidd el.

     
  • At 2:25 du., Anonymous Névtelen said…

    ezer bocs Brünhilde, de amit a választáson csináltál, azért elmenni is kár volt. ha otthon maradsz, akkor is ugyanaz a hatás, csak nem pazaroltál el egy csomó időt és nem adtál okot a választási bizottságnak, hogy röhögjenek valamin... :)

     
  • At 8:19 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Tudom, hogy infantilis dolog volt, de egyszerűen nem tehettem mást.
    Egyébként meg, ne sajnáld a szavazatszámlálóktól azt a kis röhögést.
    Képzeld el, ilyen hangulatban reggel 5-től este 11-ig nézni azt az igazolványt, pöcsételni azt a szavazólapot, szedni azt a szavazatot, számnlálni azt a szavazatot és közben attól rettegni, hogy két nap múlva esetleg valaki lezárja az Erzsébet hidat és azt modnja hogy szar az egész, tessék előlről kezdeni a számlálást.
    (arra egyébként ügyeltem, hogy a körökbe, ahova az x-et kellett volna tenni, ne húzzak vonalat)

     

Megjegyzés küldése

<< Home