Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/10/02

A statisztikám közben szép csendesen átlépte a 40.000 látogatót. Nem tudom, hogy ez a számláló beillesztésétől számított két év alatt sok vagy kevés.
De ha a színházas blogomra rátaláló keresőszavakaban a sok "hatalmas fasz", "óriási farok", "híres színészek meztelenül", "családi erotikus történet" és hasonlók mellett nem lennének olyanok mint "Parsifal", "mondatok a tanú című filmből", "brecht", "Wagner történet", "hitler bukása", "Örkény egy percesek", "Mácsai monológ", "opera szövegkönyvek" és így tovább, nos, ha ezek nem lennének, most abbahagynám a blogolást. Tán még az internet előfizetést is visszamondanám, csak a blogolás miatt tartani pénzpocsékolás az egész és valahogy hirtelen rettenetesen elegem is lett belőle.
Egyáltalán, mindenből elegem van.

6 Comments:

  • At 5:41 du., Anonymous Névtelen said…

    Neked is amiatt, ami a politikusok között zajlik? Meg úgy az egész országban zajlik?

    Én is ma írtam erről egy kedvetlent:

    http://berill.freeblog.hu/archives/2006/10/02/Apolit/

    De inkább maradok a többi témámnál.

    Nekem tetszenek a blogjaid, tehát egy vagyok a 40000-ből. Írjál azért jókat! Talán tényleg nem minden a politika.
    Berill

     
  • At 8:21 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Nem, inkább az a baj, hogy már nem okoz örömöt a blogolás. Mondjuk, más se. Kissé belefáradtam abba, hogy mindig csak kapaszkodok valami után, ami túl magas nekem.
    Szerintem tartok pár nap vagy hét pihenőt.
    (Kikerestelek a freeblogon, tetszel)

     
  • At 5:53 du., Anonymous Névtelen said…

    Kedves Brünnhilde !
    valószínüleg nem csak én vagyok egyedül az a 70-en felüli "véfa" ( megfejtés = u.a. mint a "hüfa" és a "hüpi" ;coprygith Brünnhilde) aki maga és a maga blogja miatt kezdtem el a munka mellett, ezzel az ördög szekere computerrel intenzívebbenvacakolni. Szeretem a nyavajgásait, a receptjeit, a szinházi, meg a film híreit,a biciklis kalandjait, de legjobban a (szabadelvű-) balos hiradásait és hivatkozásait. Ha magát olvasom, mindíg van olyan érzésem, hogy társaságban jártam és eleven friss híreket hallottan, a pletyiről nem is beszélve (Pl. patikus barátné) Szóval eszébe ne jusson abbahagyni !
    A kezdő jogász némi miniszterelnöki gyakorlattal, pedig el fog múlni egyszer és fogadjunk, hogy megérem. Véletlenül ismertem az apját és jó véleménnyel voltam róla,az még tudott dolgozni. Ez meg csak pofázik és kötözködik, ezzel nem lehet életfogytig meglenni. Még a computert is vallásosan utálja, a bunkó. Kiváncsi lennék mi róla most az öreg véleménye !
    A véfa stílushoz hűen .
    nagyrabecsülésem és kézcsókom
    György

     
  • At 7:18 du., Blogger Kinga said…

    Gyorgy kommentjehez nem lehet mit hozzatenni, marmint ahhoz, hogy abbahagyni-nem hagyni. Aszem, nekem annyira hianyoznal, hogy az mar faj. De hat tudod ezt, sztem. (Viszont valahol ertelek; egyszer, nem is oly regen, en is abbahagytam - a franya maganelet -, olyannyira, hogy megtettem elbocsato szep uzenetemet a blogon, aztan ot perc multan remulten lekaptam.)

     
  • At 7:53 du., Anonymous Névtelen said…

    Há' má' ne má'! Ne tessen riogatni ilyesmikkel a gyönge idegzetű, hűséges, ámde szűkszavú olvasó-közösségét.
    kösz mindenér: r

     
  • At 7:59 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-) hazudnék ha nem vallanám be, hogy egyrészt dagad a májam, másrészt meg most a kezét tudnám megnyalni mindenkinek, aki egy jó szót szól hozzám.
    Tegnap az volt a baj, hogy egyrészt két hét szabadság után reggel mennem kellett dolgozni, másrészt pedig engem is megtalált pár idióta netes kötekedő.
    De tulajdonképpen igen, blogolni jó.
    Szóval maradok :-)
    (az azért nincs kizárva, hogy átváltok félsávra - félpénzért)

     

Megjegyzés küldése

<< Home