Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/10/04

:-) szépjóestét!
Ma nincs érdemi blog, mert az erre szánt időmet elég jó kis vitával töltöttem, itt a blogon, egy poszttal lejjebb. Érdemes odakattintatni.
Jobb is így, ugyanis ma a világon semmi nem történt, hacsak az nem, hogy pirítóst vacsoráztam lágy, szobahőmérsékleten tárolt camembert és márvány sajtokkal, egy pohár vörös borral és egy nagy fürt szőlővel. Igaz, a legolcsóbbbal, rózsaszínű saszlával, de jó volt nagyon, édes mint a méz és az édessége különös harmóniában olvadt össze a márvány sajt sós ízével.
Hiába, no, élni tudni kell.

Ja, más jó dolog is történt, az olvasni valók közé kilinkeltem berillt.

A kellemetlen dolgokról inkább nem írnék, akit érdekel, nézze meg oldalt a shout-boxot és a társalgót.
Ez van.
Szerintem eszek még egy fürt szőlőt. Csak ez alkalommal, mivel a változatosság gyönyörködtet, fehéret :-))
És adok még egy jó tanácsot: a sajtokat fogyasztás előtt minimum 3-4 órával ki kell venni a hűtőből, hogy az ízei igazán érvényesülhessenek. De még jobb, ha a vacsorára szánt sajtot már reggel kitesszük a konyhaasztalra.
Nno, most pedig tényleg eszek még egy kis fürt szőlőt. Vagy két kis fürtöt. Esetleg mindjárt egy nagyobbat :-))

1 Comments:

  • At 9:16 du., Anonymous Névtelen said…

    Szia, Brünnhilde,

    köszönöm a kilinkelést!

    Ó, én is a camambert és brie sajtok rajongója vagyok -- a szavatossági idejük végefelé és szobahőmérsékleten :) És most már épp egy pohár vörösbort kortyolgatok.

     

Megjegyzés küldése

<< Home