Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/12/10

A hét kérdése:
egy hétnyi reggelizem - gőzölök - alszom - ebédelek - gőzölök - alszom - vacsorázok - gőzölök - alszom kombináció után hogy fogok én visszarázódni a munkás hétköznapokba?
hee?

4 Comments:

  • At 1:16 du., Anonymous Névtelen said…

    mondtam már, hogy irigyellek ezért az egy hétért? de nagyon. és nem kell mondani, hogy beteg voltál, én is, és tudom és mindent értek, de akkor is, én évek óta nem engedhetem meg magamnak, hogy beteg legyen úgy, ahogy betegnek lenni jó, érdemes. olvasással, teával, nyögéssel. lábon hordok.

     
  • At 8:00 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Elhiszem és értelek is, de nem biztos, hogy tényleg irígyelned kell. Még csak egy évvel ezelőtt is elképzelhetetlen volt számomra egy ilyen hét, de mostanra annyira feladtam mindenféle munkával kapcsolatos ambiciómat, hogy még az sem érdekel, ha kirúgnak. Túlélésre játszom, minél kevesebb stresszel szeretném megérni a nyugdíjat. Márpedig ilyne hozáállással manapság nem nagyon lehet boldogulni, benne van a pakliban, hogy pár év alatt a híd alá jut az ember.

     
  • At 9:28 du., Anonymous Névtelen said…

    Tényleg nem értem az embereket...
    Pár hete már azzal "szórakozom", hogy túléljem a bő egy hónapja összeszedett kettős szívinfarktusomat (eddig sikerült...) Kórház Pesten, Füreden. Eddig vagy tíz látogatóm mondta el halál komolyan, hogy öszintén irigyel engem, nyugalomban, jó körülmények között, teljes kiszolgálásban (lásd még: magyar kórházi viszonyok...) tengetem napjaim, míg bezzeg ők... Igaz, én most ráérek a sirályok táplálkozási szokásait figyelni órákon át kezelgetések után, de ennyire rossz lett közben a 'kinti' helyzet, hogy mindenki cserélne velem ???

     
  • At 6:20 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    wa, jobbulást, remélem hamar felépülsz.
    nem hinném, hogy bárki is irígyelne Téged emiatt.
    zsoltu engem irígyel, az én náthámat és az ezzel járó egy hetemet.
    Az a baj, hogy manapság tényleg csak akkor pihen egy ember, ha beteg. zsoltu azt fájlalja, hogy ő még akkor se.
    Egyébként ha csak egy nátháról van szó, nekem tényleg jót tett ez az egy hét. Kisimultam, kialudtam magam. Nincs kizárva az sem, hogy -ha meg nem is úsztam, de talán- néhány évvel elhalasztottam egy infarktust.
    Jobbulást, és ha már túl vagy a nehezén, próbáld meg lelkiismeretfurdalás nélkül élvezni hogy lassabban kell élned. Mert lassabban kell, infarktusból elég egy.
    Náthából már többet is be lehet vállalni.

     

Megjegyzés küldése

<< Home