Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/03/26

Óóóóóóó!!!
IQTESZT

A tesztet 24 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 50 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 134 pont.

Köszönjük, hogy kitöltötted a tesztet. Véleményedet, javaslataidat írd meg a nekünk.

Veled együtt eddig 0172334 látogató töltötte ki ezt az IQ tesztet.


Hm. Hmhm.
Még ha 15-tel el is toljuk,még akkor is a "bright" és a "superior" között vagyok.
Akkor mi a francért nemt udok tanulni, he??

(tán rá kellett volna szánni mind a 45 percet és nem összecsapni 24 alatt?)

5 Comments:

  • At 2:32 de., Anonymous Névtelen said…

    Öööö, 29 perc, 130. 60/48. És szerdán meg fogok bukni ha vígasztal:))

     
  • At 10:23 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Nem fogsz megbukni, mert drukkolok neked.
    Egyébként meg aludd ki magad és két nap múlva próbáld újra, kipihenten. Ha nem éjjel, dögfáradtan csinálod lesz az még 140 is - szerintem. Arról nem beszélve, hgoy ezekből azért nem árt, ha már 3-4-et kitöltöttél. Én vagy 15 éve csináltam egyet, egy fejvadász cégnél, akkor megállapították hogy jóval az átlag felett vagyok, egy dolgot kivéve; a tájékozódási képességem a nullához konvergál. Akkor azt javasolták, hogy lehetőleg ne vállaljak olyan munkát, ahol sokat kell utazni. Lehetőleg olyan irodai munkát vállaljak ami nagy figyelmet és precizitást igényel.
    Na most ehhez képest akkor éreztem magam a legnagyobb biztonságban amikor három kontinens között ingáztam és éppen most bolondultam bele egy egy helyben végzendő, nagy precizitást és odafigyelés igénylő munkába.
    Mindenesetre egy fél órát megért, ráadáusl tényleg elég sok fejvadász csináltat már hasonló teszteket, nem árt gyakorolni.

     
  • At 7:37 du., Anonymous Névtelen said…

    Nagyon köszönöm a drukkolást, rám fér, nem szoktam így parázni, és nem szoktam emlegetni a bukást, de most sjanos nagyon esélyes.
    Ilyen tesztet nem csináltam még, mindig távol tartottam magam tőle, de most jó volt vele elszórakozni. Majd pihenten is kpróbálom:) Én már annak is örültem, hogy meghaladtama mongoloid-idiota szintet:))
    Hö-hö, jók az ilyen orientációs javaslatok:) Sztem egyébként minél kreatívabb az ember, annál kevésbé valóak neki az ilyen szöszmötölős irodai melók, és ehhez nem is kell iq-t mérni.

     
  • At 9:40 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-) A pályaorientációról vannak hajmeresztő történeteim. Egyszer tán még itt is megírtam, hgoy valami betelefonálós tanácsadó műsorban egy nő elsírta, hogy ő könyvelő, de már nagyon unja, mit csináljon? A tanácsadó megkérdezte hgoy mit szeret csinálni, mire a válasz az volt hogy olvasni.
    És miylen tanácsot adott neki a nagy szakértő, na milyet?? Hát hogy vállaljon könyvelést valami nyomdában vagy kiadóban, mert a köynvek közelsége majd biztos milyen jó hatással lesz rá.
    Azt hittem elejtema felmosófát, komolyan, ez legalább ingyen volt, de elképzelem hgoy valaki súlyos ezreseket fizet ki ilyen szakértőknek a tanácsért.
    Jó lenne pedig ha az ember kaphatna valami ilyesféle segítséget, én már például teljesen össze vagyok zavarodva, most tényleg szükségem elnne tanácsra és bizisten meg is fogadnám. De ilyenektől tanácsot elfogadni, mit ne mondjak, akkor már inkább a sjaát káromon még egy darabig.

     
  • At 10:32 du., Anonymous Névtelen said…

    Hát ez nekem nagyon tetszik! ez a könyvelő-könyv dolog.:) lehet, hogy a tanácsadó is pályaorientációs tanácsadáson választotta azt a munkát:))
    Egyébként én is a saját kár/tapasztalatban hiszek.
    És nagyon köszönöm a szurkolást!

     

Megjegyzés küldése

<< Home