Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/03/29

Megint kezdik, basszus, megint kezdik, megőrülök, komolyan, ki tudnám taposni a belét annak a rohadéknak!
UHh. Hhu.
Nno.
Hhu.
Megint lop valaki a munkahelyemen.
Három éve az egyik csaj a főnök repi-italait, a kávépénzt, a házipénztárt, a gyerekeknek vett mikuláscsomagokat dézsmálta valamint evőeszközöket, tányérokat, ilyesmiket vitt haza. A repi-italos palackok eltűnése tűnt fel először, aztán a többire is figyelni kezdtek.
Akkor fél évig hajnali háromra jártam dolgozni, hogy reggel meg tudjanak motozni. Az utasítás egyébként teljesen fölösleges volt, mert soha nem motoztak, én viszont teljesen kikészültem a hajnali 2 órai keléstől. Akkor bukott le a csaj amikor a házipénztárra is rászokott, hálistennek rögtön elküldték.
És most megint kezdi valaki, a qrva anyósát!!
A hétvégén vettem mosogatótablettát, elég drága, ebből a fajtából majdnem 4 ezer ft egy dobozzal és tegnap már csak a fele volt meg. Valaki belemarkolt és vagy 30 db tablettát, másfél havi adagot elvitt.
Most mi a rossebet csináljak, he??
Már azon túl persze, hogy ha elkapom, az összes haját kitépem a redvesnek!
De tényleg, egy olyan munkahelyen, ahol még a takarító is meg van elégedve a fizetésével, ahol a cég biztosítja az ebédet, a kávét, a narancslét, évente kétszer viszik őket tanulmányutakra Párizsba, Berlinbe, Betlehenbe, mikor hova, ott mi a büdös francért kell fanyelű késeket meg mosogatótablettát lopni, he?? Meg heti pár ezer forintot kiemelni a kiskasszából???!!
Meg tudná ezt nekem valaki magyarázni??

3 Comments:

  • At 2:27 du., Anonymous Névtelen said…

    Mert így büszke magára. Mert azt gondolja, így némileg vissza tud szerezni abból egy kicsit, amit "mások tőle lopnak el". Anómiás állapot.

    Van erre egy jó vicc:

    Apukát behívják az iskolába, és mondja neki az osztályfőnök, hogy nincs nagy baj Pistikével, tanulgat, meg rendesen viselkedik többnyire, csak hát lop. Nem nagy dolgokat, csak apróságokat. Hol egy ceruzát, hol egy radírt, hol egy százast, de mindig lop.

    Apuka felháborodva feleli:

    - Hát én nem értem ezt a gyereket, ha valamire szüksége van, megmondhatja nekem, úgyis elhozom neki a munkahelyemről.

     
  • At 3:37 du., Blogger Salasso said…

    Nem lehet, hogy a munkahelyeden egyszerűen van egy kleptomániás figura? Nálunk volt ilyen szegény kollega, az képes volt még a másfél hónapos, felbontott és szottyadt háztartási kekszet is elcsórni, ha más nem volt. Nem tehetett róla, kényszeres volt szegény, de azért senki se örül neki, ha lopkodják a cuccait. Gondolom, nem te vagy bent az egyetlen, aki szenved ettől a jelenségtől; lehet,hogy egyetlen ember áll a dolog mögött, akkor viszont könynen csőbe húzható, ha valami ügyes kis csapdát állítotok neki néhány megbízható kollegával.

     
  • At 6:10 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Nem tudom, csak látásból ismerem őket. Én akkor megyek dolgozni amikor ők már hazamentek. Tehát segíteni sem tudok, legfeljebb ha többször tapasztalom, szólok a főnöknek.

     

Megjegyzés küldése

<< Home