Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/10/10

A hülyeség diszkrét bája. Vagy inkább az elhivatottság elbizakodottsága. A csőlátás elvakultsága? A pihent agy megfáradt kisülései?
Kingának igaza van; ezen már csak röhögni lehet.

4 Comments:

  • At 12:42 de., Blogger phzs said…

    A p....ba, akkor már otthon leszek. Ebben a politikailag korrekt országban egészen elfelejtettem, mi megy otthon.

     
  • At 7:35 de., Blogger Salasso said…

    Kicsit olyan ez, mint egy össznépi úttörőtábor, vagy mint egy kiscsoportos foglalkozás unatkozó hazafiak és honleányok részére. "Kombinált fogókat azért vigyünk" - ilyet utoljára általánosban, technika órán hallottam...:P Irigylésre méltóan sok idejük van ezeknek.

     
  • At 8:10 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    phzs: reméltem, hogy valakinek azért hasznos lesz az információ. El kell indulni korában, kicsit előbbre jön a reggeli csúcs.

    Tollaskígyó: én a legplasztikusabban a lánglelkű honfiak arcát tudom elképzelni, hogy milyen elégedett mosollyal fognak ücsörögni a dugóban. Ez igen, ők legalább tesznek valamit a komcsi, szemkilövető tolvajbanda ellen, fogják gondolni magukban, amikor belekortyolnak három napra bekészített kávéstermoszba.

     
  • At 10:15 de., Anonymous Névtelen said…

    Azt hiszem, ez az idén már a kilencedik most vagy soha.

    Tegnap pedig ezt írtam erről a barátaimnak:

    "... a taxisblokád a jobboldali liturgiában egészen eddig a cikkig a vereséget elfogadni nem képes kommunisták partizánakciója volt az első szabadon választott, demokratikus, Hazaffyas magyar kormány ellen. (Ja és persze amit a liberálbolsevik, álötvenhatos, árulóbesúgózsidó Göncz hallgatólagosan támogatott).

    Úgy néz ki, hogy a kuruc.infós srácok nem eléggé képzettek ideológiailag. Pedig mennyit olvasták a pártlapot! Az tök jó, hogy együtt tornáznak, sírokat gondoznak, meg van lövészegylet, de azért kéne nekik egy komoly pártiskola is. Amolyan jobboldali foximaxi, ahol mondjuk taníthatna a Bencsik. Például olyanokat, hogyan legyünk a Népszabadság Pártélet rovatának szerkesztőiből a Demokrata főszerkesztői, meg ilyenek."

     

Megjegyzés küldése

<< Home