Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/10/09

Jelentés a fitneszteremből

85D melltartóimat 80D-re cserélném.
Ugyanitt 44-es nadrágokat adnék 42-esért.

És hogy mibe került ez énnékem?
A heti ötször másfél-két órás edzést hagyjuk, szót sem érdemel. A fitneszbérlet sem egy komoly tétel. Illetve havi 9.000 ft nem kevés, de ez fix összeg, lehet vele kalkulálni.
A többi, az apróságok, amikre nem is gondoltam, na azok igen, azok már igencsak apasztották a kasszámat!

Mert vegyük ugye mindjárt a fent említett fehérneműt; egy jó(nak gondolt) sportmelltartó 5-6000 ft. Én ma éppen a harmadikat vettem meg és hiába a széles vállpánt meg az izé meg a mizé, egyik sem ért többet, mint a háromszáz forintos kínai pamut topok. Ez a mostani az utolsó próbálkozásom, egy triumf trieksön enerdzsi. A legtöbb lányon ilyet láttam, hát ha nekik jó, ezt még megpróbálom. Ha ez sem válik be, leoperáltatom a mellem - hosszú távon még mindig olcsóbban jövök ki.

A bugyikról a multkor már beszéltem, erről most nem értekeznék bővebben.

Aztán a cipő; egy futócipő 15.000 ft, ráadásul hófehér, rózsaszín pipával - tehát ha kitelik az élettartama (max fél év, de inkább 3-4 hónap), a világon semmire sem tudom majd használni. Próbáltam szürkét kérni, de arra meg azt mondta az eladó, hogy ezüstben van - úgyhogy maradtam inkább a fehérnél.

Ruhára hálistennek nem költök, sem csipőre tolós rózsaszín nacit, sem haskidobós, nyakba köthetős topot nem vettem. Maradok a macskanadrág - kínai póló kombinációnál. A pólók ugyan szemmel láthatóan vékonyodnak és rohamosan fakulnak a mosásban, de istenem, 300 ft/db tényleg nem egy komoly tétel.

De még nincs vége!
Mert ugye törölköző is kell, valamivel muszáj felitatni a nyakamon csorgó izzadságot. Az itthoni nagy fürdőlepedőim erre nem alkalmasak, vennem kellett hát öt kis méretű, sötét színű törölközőt.

Aztán a táska. Cipő, ásványvíz, kis- és nagy törölköző, váltóruha, szauna lepedő, nesszeszer, zuhanyozó papucs, ezek bizony nem fértek bele a szaladgálós hátizsákomba, kellett vennem egy sporttáskát. 3.500 ft.

Lábgombásodás elleni krém 1.800 ft. A hintőpor olcsóbb lenne, de egy fitneszterem öltözőjében lábat púderezni elég ciki, úgyhogy inkább a krémet választottam.

Súlyemelő kesztyű. Bezonyám, ilyenem is van! A sok takarítástól így is olyan kérges a tenyerem mint egy kapás napszámosé, nem akarom még a mindenféle vasak markolászásával tovább durvítani a kezem. Az olcsóbbat választottam 990 ft-ért de már meg is bántam, mert a varrások mentén megfogja a bőröm.

Hát valahogy így.
ezzekkel a tételekkel áll szemben a vérnyomáscsökkentőm havi 1200 ft-os ára.

Szóval kapásból megdőlt a tétel, hogy a megelőzés mindig olcsóbb. Aki ezt modnja, az hazudik, ki kell röhögni.

Valahogy mégis inkább a fitnesztermet választom a vérnyomáscsökkentő helyett. Kerüljön inkább többe.

2 Comments:

  • At 12:31 de., Blogger Kőváry Orsolya said…

    A vérnyomásod karbantartása most kerül többe neked az adózott jövedelmedből. Amit megspórolsz, azt az államnak spórolod meg évek múlva. Amit viszont magadnak nyersz, az a jobb erőnlét és jobb közérzet. Nem beszélve a sikerélményről.
    Hajrá, csak így tovább.

     
  • At 9:43 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Azért remélem, hogy amit most megtakarítok az államnak, azt majd bőven rámkölthetik, ha 120 éves koromig kell fizetniük a nyugdíjamat.
    Hehe. De szép is lenne :-))

     

Megjegyzés küldése

<< Home