Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/12/24

Boldog Karácsonyt!


(vendégségben vagyok Kingánál)

7 Comments:

  • At 8:46 du., Anonymous Névtelen said…

    Szép karácsonyt! És további kellemes téli álmot! (Februárban kijön/felébred a medve?)

     
  • At 1:38 du., Anonymous Névtelen said…

    Úgy emlékszem a régmúltból, van Neked saját blogod... Nem kell Neked vendégségbe járni... Használd azt!

     
  • At 9:27 du., Anonymous Névtelen said…

    Olvastam a Kinga karácsonyi gyüjteményét! Meghallgattam a Slovak Tangot is.Tkp mind tetszett a maga módján, ideértve a blődli marhaságokat is.....egyet kivéve! A mi Brünnhildánk (-dénk) nem igaz, hogy ilyen pesszimista, rosszhangulatú, savanyú, stb. Kérem szépen, a vőlgymenetnek legyen vége! Tessék káromkodni, pletyizni, politizálni, felháborodni és alkalmasint egy fordítva felvett fehérneműből remek sztorit kanyarítani. Nem is beszélve a jópofa (ha kell vitriolos) operabírálatokról, szinházi csemegékről, az ellenállhatatlanul ártalmas receptekről. Követeljük ezeket vissza! A másik Brh. az monnyon le!( Na jó, védje meg azt a vacak diplomát, addig elnézőek vagyunk) De visszavárjuk !!!!
    Aláírás:
    Én, meg a többiek!( Hogy szerény legyek mint a Bástya et.)

     
  • At 6:54 du., Blogger Kinga said…

    Brunnhilde mar regesregen tarsblogger A vajszinu arnyalaton. Ez igen bevett szokas a blogoszferaban. Szerintem Brunnhilde nem azert nem ir a sajat blogjaba, mert hozzam irt, hanem teljesen mas miatt. Ez egy.

    Ketto. Most azokat az embereket kertem meg, hogy irjanak nekem, akik szamomra a legfontosabbak es legkedvesebbek. Brunnhilde (es meg 17-en) elso szora igent mondott, amivel nem csak megtisztelt (igen, ezt a szot akartam hasznalni!), hanem nagyon nagy oromot is okozott.

    Harom. Igen, az en "gyujtemenyem", de ahogy az aprobotus reszben olvashato is, az irasok a szerzok kizarolagos tulajdonai. Mindegyik jo a maga nemeben (blodlirol en nem tudok) - es egyetlen egy kozos vonasuk van: egy kivetelevel egyiket sem en jegyzem szerzokent. Ha ez nem derult volna ki.

    Mindenkinek BUEK.

     
  • At 10:22 de., Anonymous Névtelen said…

    Kinga !
    Emberevő (minidráma) =
    "blődli (német: blöd = hülye, bamba, buta) nevetséges, harsány, valóságtól teljesen elrugaszkodott bolondozás, marháskodás. Többek között kabaré-műfaj is."(-Wikipeda)
    ...de, ez is tetszett, főleg az, hogy miért fogytak el a szűzlányok.

    Brünnhilde pedig felébredt. Hál'isten !

    Amúgy
    B.U.É.K. mindenkinek !

     
  • At 5:12 du., Blogger Kinga said…

    AM tandramanak aposztrofalta.

     
  • At 5:19 du., Blogger Kinga said…

    Amugy meg nyilvan en ertettem felre a "Tkp mind tetszett a maga módján, ideértve a blődli marhaságokat is" altalam kisse lekezelonek ertelmezett mondatot. Nem tudtam, hogy a hivatalos mufajmeghatarozast hasznalod. Most mar minden vilagos. AM "mesei" egyebirant legalabb annyira elvezetesek, es tanulsagosak, mint mondjuk tonnanyi tudomanyos esszei. Ezert (is) szeretjuk. :)

     

Megjegyzés küldése

<< Home