Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/12/02

Visítva fakadok,

megint dakota bölcsességezik, megint, jááááááhháááááááHááÁÁÁÁÁÁÁJJJJ!
Nem a disznók szokták maguk után kitakarítani az ólat, aszongya.
Aki elmulasztotta, MR1.hu --> hangtár, reggel 7 órától. Érdemes, annyira gyönyörű, pláne így korán reggel a banánom és a koffeinmentes kávém között, gyönyörű, hát ilyenkor még egy gömbalakú nyugtatókeserűt se vehetek be.
Asztakurrva, sőt a pedigrére is ad.
Hinnye.
Vissza fogjuk alakítani, aszongya, de korrektek vagyunk és előre bejelentjük, hogy a viszaalakítás költségeit azok fogják megfizetni, akik a lerombolásban nyereségvágyból részt vettek.

Na mi megyünk sétálni, ezt nem bírom tovább hallgatni.
Ebédre magyaros gobmaleves lesz és lekváros palacsinta meglepetés módra. A meglepetés az lesz benne, hogy soha nem tudom, milyen lekvárt veszek le a polcról. Rá kéne szoknom, hogy cimkézem a produktumaimat.

Címkék: , ,

3 Comments:

  • At 8:28 du., Anonymous Névtelen said…

    Te most panaszkodsz, vagy élvezkedel? Vasárnapi újságot (már a hívőktől eltekintve) csak mazochisták hallgatnak.

     
  • At 9:58 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Az a baj, hogy én nem bírom elviselni a vekkercsörgést és már vagy 25 éve rádióra ébredek. ASz első ébresztős rádiómat még a Mariahiferstrasszén szereztem be. Szombat délutánonként a Klubról áttekerek a Kossuthra mert ha éppen itthon vagoyk szombat este, az a legelviselhetőbb. Sajnos általában ott is felejtem az állomáskeresőt és így vasárnap erre ébredek. Aztán, mint akit megbűvöltek, ott is maradok és kéjesen borzadozok.
    Mint most is, nagoyn jó a vasárnap esti Esti séta című músoruk, de rögtön utána jön a VaÚ ismétlése. Gondoltam, meghallagatom az interjú második felét is. Basszus, éppen a demográfiát elemzi. Egyértelműen a kornány és az ő intézkedései tehetnek arról, hgoy az világtrenddel párhuzamosan csökken a népesség.
    Röhög a vakbelem.

     
  • At 3:30 du., Blogger drc said…

    VaÚ-t ne hallgass. én mindig káromkodni kezdek tőle, ha véletlenül oda sikerül kapcsolnom...
    elképesztő!

     

Megjegyzés küldése

<< Home