Brünnhilde szikláján

Valló világ

2008/02/03

Gazdikereső

Karácsony környékén lefialt a Duna parton egy olyan 25 kilós, kisebb németjuhász keverék forma fekete kutyus. Hét kölyke lett, a dunai kocogók és a közelben lakó munkások ötöt már elvittek.
A maradék két kiskutyának és az anyjuknak kéne gazdi. Meg annak a vén, kis testű keverék szukának, aki időközben hozzájuk csapódott.

A kiskutyák nagyon édesek, bolyhos fekete gombócból most kezdenek szőrös fekete szafaládévá fejlődni és az utóbbi pár napban a lábuk is kinőtt - már nem gurulnak, hanem lépegetnek és futkároznak.
Az anyakutya közepes testű, formás jószág lesz, ha visszahúzódnak a csecsei. Emberek között élhetett és vagy a tüzijátékok miatt szaladt világgá, vagy a terhessége miatt rakták ki, de hallgat a szóra, nincs elvadulva, az alapvető utasításokat megérti.

A negyedik szuka már nagyon öreg lehet és rettenetesen félénk. Ő is érti az emberi szót, figyel is rá, az ételt is elfogadja, de fél mindenkitől.
Hát így.
A legfontosabb az anyakutya lenne, ő az, aki ha nem kerül gazdához, fél éven belül újabb 7-8 odaadni való kölyökkel fogja megajándékozni a világot. Ha valaki csak ivartalanítva akarja, én szívesen kifizetem a műtétet.
Jelentkezni itt kommentben, vagy az emilemen lehet. Megbeszélünk egy találkozót és megmutatom, hogy hol vannak a kutyik.
Lécci, lécci, lécci, valaki(k) fogadja(k) be őket!!