Brünnhilde szikláján

Valló világ

2008/01/29

Diplomaajándék

:-)) Szépjóreggelt!! (bár süthetne a nap, affffenébemár!!)
Szóval szépjóreggelt :-))))

A nap kérdése:
diplomaajándéknak őt (vagy valami hozzá hasonlót), vagy őt+őt vegyem meg?
(egy cserép klíviát és egy hatalmas mézeszserbó tortát már kaptam, de kéne valami tartós dolog is - bár remélem, a klívia azért az lesz.)

13 Comments:

  • At 2:40 du., Anonymous Névtelen said…

    Javaslat: ezt mindenképpen(http://www.oramania.extra.hu/index.php?lap=87¶m=1¢er=uj_termekek&term_id=525) mindenképpen, ezen kívül pedig a j e l e s diplomához ezt (http://shop.albacomp.hu:80/index.phtml?op=home&module=reszletes&termek_id=3757) ---vagy ehhez hasonlót, de ne „desktop”o-t
    Bele fog férni, meglátja!

     
  • At 9:43 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Hááát, nem tudom.
    Az óra felé hajlok, azt mindenképpen szeretném. Ezek a laptopok olyan drágák, és igaziból nem érzem magam annyira juppinak, hogy szükségem lenne rá. Az persze nagy előny, hogy bármikor be lehet vágni egy bőröndbe.....

     
  • At 10:08 du., Anonymous Névtelen said…

    Én a Doxára szavaznék, bár ez speciel nem tetszik (lehet, hogy élőben szebb). Én egy anyámtól örökölt, 1949-ben gyártott, nagy, kerek Doxát hordok, akárcsak a feleségem (az övé csak 1950-es, beee...)

     
  • At 10:33 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-)) Háát, a tartós darabokat én is szeretem. Kifejezetten elégedettséggel tölt el a gondolat, hogy veszek végre egy jó órát, azt az elkövetkezendő 100-150 évben nem kell óráshoz vinni. És ráadásul mechanikus órára vágyom, amit esténknt az ágy szélén ülve fel kell húzni :-))

     
  • At 10:42 du., Anonymous Névtelen said…

    1 Amint látom az óra sorsa eldőlt, nagyon helyes !
    2. A juppik le vannak... De, hogy én mit hallgattam,a "nincs elég hely, és az a sok drót" meg a " hogy lehet így rendesen törölgetni " stb szövegeket. Ezen kívül milyen nehéz a végül is bekövetkező elháríthatatlan takarítás után megkeresni, hogy mi is az ami.
    ki- vagy szétcsúszott, esetleg elállítódott, v.letörött..
    A kérdést aztán egy fontos, de az istennek meg nem érkező E-mail és a
    "pünkösdiszállodafoglaláslemondás"- nak, csak az unokák kölcsön laptopjával történt sikeres elháritása döntötte el.
    Az is igaz viszont, hogy azóta a határidőt sem lehet otthon hagyni. (már ha van persze és akkor örülni kell)

     
  • At 11:02 de., Anonymous Névtelen said…

    Szerintem is óra, már csak azért is, hogy tartós dolgot vegyél. De azt is el kell vinni óráshoz, kb.5-6 évente. Persze nem mindegy, hogy melyikhez. 8-)

    Rás, nekem van egy hatvanvalahányas automata Longiness-om, filigrán, és egészen mainak tűnő, nagyon elegáns formával. 8-)

     
  • At 3:31 du., Blogger VacskaMati said…

    Szerintem inkabb az orat.
    A szamitogep amolyan munkaeszkoz-fele, csereli az ember, mint a zoknit.
    Az oranak megvan az a regivilag-beli baja, hogy azt az ember alkalomra kapta _ajandekba_, nem csak ugy es nem azert, mert szuksege volt ra. Es kevesbe csereled. Es kevesbe szidod, mert kevesbe hajlamos a nem rendeltetesszeru mukodesre:)))))

    Egyszoval: az ora ajandekabb, mint a gep, te meg megerdemled diplomara az _ajandekot_:))

    Gratulalok:)

     
  • At 10:04 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-)) Köszönöm!
    Azt hiszem, ezért nem voltam meggyőződve a számítógépről. Akarok újítani egyet, de vlaahogy tényleg inkább munkaeszköz mint örök emlék. Ráadásul nem is tartós, max két év, és már elavult, ócska, serére érett.
    Holnap nyakamba veszem a várost, megtalálom álmaim óráját. Sznob vagyok, svájci legyen, klasszikus mechanikus szerkezettel. És kis női óra legyen, lehetőleg ovális, hosszúkás.

     
  • At 10:51 du., Anonymous Névtelen said…

    A Vas utcában (a Színművészeti Egyetem mellett, ahova majd járni fogsz) van egy órás (Bihari?), aki kifejezetten a Doxákra specializálódott.

     
  • At 11:04 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-)) Köszi!
    Képzeld, éppen a BÁV honlapját böngészem, és gyönyörű, arany Pobeda meg Csajka óráik vannak :-))
    Holnap úgyis városba kell mennem, útba ejtek pár órást, a vas utcait is. Mindenképpen jobb szeretnék órástól vásárolni, pláne, ha használt. Márpedig vadonás új mechanikus órára nem számítok.

     
  • At 11:07 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Jaja, mostanában aligha fogok a színművészetire járni. Bábrendezőnek nagyon drága a félévenkénti 300.000 ft-os tandíj, a színházrendezőire meg várnom kell pár évet.

     
  • At 11:54 du., Anonymous Névtelen said…

    Pedig tudod, micsoda operákat lehetne rendezni bábszínházban? Mozart rendben van, de milyen lehet Wagner? Muszorgszkij? Ezt azért még gondold meg .
    k

     
  • At 7:25 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Igazság szerint de, el tudom képzelni. Csak nem akarok olyasmibe kezdeni aminek nem vagyok biztos a végében viszont öt év alatt három millióba kerül.
    Ez a főiskola is olyan volt, ennek sem éreztem a végét amkor elkezdtem, itt is vagyok vele megfürödve.

     

Megjegyzés küldése

<< Home