Brünnhilde szikláján

Valló világ

2008/02/02

Tessenek mondani,

úgy írok én a filmekről és a színházról, mint aki bennfenteskedő, jól tájékozott, "menő" kritikusnak akar látszani?
Tök komolyan kérdezem!

6 Comments:

  • At 9:40 de., Anonymous Névtelen said…

    Nem, csak intelligens véleményt írsz és sokszor ütős kritikát. "Bennfentesként" pedig csak a biciklis közlekedésről írsz ;-)

     
  • At 11:19 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Akkor jóóóó.
    Ez a "bennfenteskedő" ez nagoyn rosszul esett. oylanokat írtak, hogy honnan van bátorságom osztani az észt színházügyben, van-e képzettségem, többenek akarok látszani mint ami vagyok meg hasonlók. Mindez nem zavar, sőt, szórakoztat, de az, hogy bennfentesnek látszom, az megijesztett. Az egyáltalán nem szeretnék lenni.

     
  • At 8:51 du., Anonymous Névtelen said…

    Úgy írsz operákról, hogy néha már kedvem támad megnézni egyet... 8-)

     
  • At 10:45 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Ne tartsd magad vissza, igazság szerint azért írok, hátha egyszer valakit meggyőzök arról, hogy érdemes megpróbálni.
    Ha végre lesz DVD lejátszóm, akkor még többet fogok írni, sőt, kölcsön is adhatom, amiről úgy gondolom, hogy első próbálkozásnak hatákony lenne. mert ami manapság a pesti operában megy, azt csak a nagoyn elvetemült rajongók és a vájtfülűek vagy a sznobok élvezik, nagyon kevés a jó produkció.
    Bizisten, az a Merlinben látott VArázsfuvola az egy-egy tangóharmonikával, zongorával, szintetizátorral, hegedűvel és oboával sokkal jobb volt, mint az operaházi a teljes nagy stábbal. Azzal például érdemes lenne kezdened.

     
  • At 5:55 du., Blogger AnTalk said…

    Igen! Ha azt bennfentesnek lehet nevezni, hogy Te legalább beülsz az előadásra és tudod értékelni, ellenben velem, aki még sosem ült végig egy opera előadást és valszeg nem is fog. Ha rajtam múlna szegény művészeknek felkopna az álluk :-).

     
  • At 9:47 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Az operaénekeseké valószínűleg felkopna, de Te meg gondolom, másféle zenét fogyasztasz. Te nyilván azokat tartod el akiket Te kedvelsz, szóval nincs itt semmi gond, mindenki azért fizet, amit szeret :-))

     

Megjegyzés küldése

<< Home