Brünnhilde szikláján

Valló világ

2008/09/17

Már nem először

jutott nekem az a nem túl hálás szerep, hogy az elásott hulla fölött kezdjem legelni a füvet.
Még jó, hogy le nem lőttek.
Panaszkodtam itt ugye, hogy hetek óta szivok, mert a statisztikák és kimutatások amiket csinálnom kellene, sehogy sem állnak össze. Cudarul éreztem magam miatta, egyrészt, mert hülyének éreztem magam, másrészt meg a főnököm szinte semmilyen jelentsét nem tudta időben elkésziteni. Miattam ugyebár, illetve az én butaságom és alkalmatlanságom miatt. Minden nap vártam, hogy elküldenek, tényleg egy kinszenvedés volt.
Tegnap aztán összeraktam a dolgot és elküldtem neki Londonba, hogy nézesse már meg az ottaniakkal, mert ezt e-mailen meg telefonon úgy látszik nem lehet.
Hát kérem, máma aztán megindult az e-mail forgalom, legalább harmincat kaptam, mindenhez oda vagyok irva, hogy másolatot kapjak. Gyakorlatilag bedőlt az egész rendszerünk, legalábbis az a modul, ami minket érint. Az a kis gikszer, ami miatt az én kimutatásaim olyan valóságtól eltérő adatokat mutatnak egy nagyon komoly adatbázis hibát fedett fel.
Nno.
Hát kérem szépen, igy jár az, aki dolgozik.
Most csak arra kell nagyon ügyelnem, hogy a három hétnyi szopás után ne álljak át a fasz másik végére és ne akarjam visszaadni azt a rengeteg frusztrációt, amiben részem volt. De nem lesz baj, meg tudom állni, sőt, nem is fog nehezemre esni. Annyira boldog vagyok ugyanis, hogy végre kiderült, hogy nem én vagyok alkalmatlan, hogy még mindenkinek külön meg is köszönöm, amiért igy meggyötörtek. Tegnap este például este fél tizre értem haza, a zuhogó esőben.
Most viszont végre kilaszom magam.
Nno.
A szeptemberben elmaradt SAP tréning október közepén lesz, szerintem fél éven belül fejvadászok fognak sorban állni előttem, hogy menjek hozzájuk szakértőnek.

Jah, és most már majdnem 100%, hogy ő lesz Grane2.

Az árhoz még tessenek hozzáadni 10-15 ezer forintot egy jó lakatra. Basszameg, egyszer valahol egy riasztós mondta, hogy egy ház értékének 10%-át érdemes biztonságtechnikára költeni. El voltm hülve, hülye faszkalap, riogatja itt az embereket, hogy jobba menjen neki.
De nem, igaza volt.
Rohadjon meg világ.

Címkék:

5 Comments:

  • At 8:04 du., Anonymous Névtelen said…

    Nagyon kellett már Neked ez a sikerélmény, - végre! Végre! :)

     
  • At 9:29 du., Blogger Kőváry Orsolya said…

    Bicajhoz: Nemrég olvastam bicikli vázba rejthető valami nyomkövető szerkezetről, nem is nagyon drága, ha mégis elviszik, meg lehet találni.

     
  • At 9:35 du., Blogger Kőváry Orsolya said…

    Na megtaláltam. Kicsi keresgéléssel biztos többet megtudhatsz:
    "...találtam is az eBay-en 200 dollárért olyan GPS-es nyomkövetőt, ami elég kicsi ahhoz, hogy egy biciklibe építsük. Ez gyakorlatilag egy mobiltelefon, ami hívásra SMS-ben elküldi a saját GPS pozícióját."

     
  • At 9:32 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-DD Igen, ezt én is olvastam.
    Egyébként tényleg megérné pár bringát felszerelni és amikor meglovasitják, a nyomába eredni. De hát ahhoz csapat kéne.
    Még gondolkodom azon, hogy ezzel a csapattal képes lennék-e ilyen ügyben szövetkezni.
    De ezt a Granét nem fogom csalinak kitenni, ez olyan bringa lesz, hogy előre köszönhettek majd neki. űSőt, Neki!
    Agydinamós, ecsém, hát lepetézek a gyönyörűségtől!

     
  • At 10:48 de., Blogger rás said…

    Na ugye!

     

Megjegyzés küldése

<< Home