Brünnhilde szikláján

Valló világ

2004/06/28

:-)) Szépjóestét!
Máma nagyon kegyes volt hozzám a Sors, csendes napunk volt. A mai zombiállapotomban aligha bírtam volna ki egy hajtósabb napot. Még arra is volt időm, hogy letöltsek pár puskát a hétfői kontrolling vizsgához. Nem igazán látom be hogy miért kell nekem kontrollingból és vezetői számvitelből vizsgázni, de istenkém, már annyiszor tanultam a SWOT analízist meg a vállalati költségek szerkezetét és egyéb nyalánkságokat hogy ezúttal is csak megbírkózom a feladattal.

Kéne egy kis újságot is olvasni, közéletből és napi politikából teljesen le vagyok maradva. Bár, ha jobban belegondolok, nem veszíthettem túl sokat.

Ma egy kicsit csalódtam, úgy volt, hogy csütörtökön nem kell bemennem dolgozni. Aztán a főnököm megkérdezte, hogy van-e programom csütörtökre, mert be kéne jönni 8-tól délig. Sikerült lealkudnom déltől 4 óráig-ra. Jó lett volna pedig kimenni a tavakhoz, az idén még nem érte nap a fedett részeimet. A karom és a dekoltázsom már kezd színt kapni, onnan lefelé meg tésztafehér vagyok. Ronda tésztafehér. Ilyen az, amikor mindíg a hétvégére romlik el az időjárás. Ráadásul én csak reggel 8 és 11 között napozok, féltem a bőröm.

Bocs, ma nagyon kókadt vagyok, adok még magamnak egy órányi kontrollingozást, de lehet hogy a fejem alá teszem a könyvet és elalszom.
Muszáj bepótolni a hétvégét. Jóccakát! :-)