Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/04/23

:-)) Szépjónapot, süt a Nap!!

Reggel sétáltunk egy nagyot a Megyeri erdőn keresztül. Éppen koncert volt, fellépett a Béka Szimfonikusok, a Breki Big Band, a Kretyusz Bojz, a Békuci Görlz, Az Ebihal Gyermekkórus és a Rappers of Gólyakaja. Remek koncert volt, még tapsolnunk sem kellett, adták a ráadásokat egymás után. A Duna Büfében megreggeliztünk, unikum, debreceni mustárral, forró, friss kávé.
Jó kis délelőtt volt.
Még sárga gévagombát is találtam, most készül a gombás tojásleves. Inkább nem írnám le, sokan a tojáslevestől is csalánkiütést kapnak, a gombától is, a kettőre együtt pedig még gondolni sem mernek. Akit érdekel, elküldöm a receptet e-mailen. Nem túl tömény kaja, de kell némi helyet tartalékolnom a vacsorának.
Leves után ugyanis csomagolom össze a kutyumat, magamat, szájkosarat, szalonnát, debreceniket és megyünk haza. A szalonna meg a debreceni azért kell, mert már megrendeltem a vacsorát: nyársalni fogunk. Bezonyám!! nyílt tűzön, nyársra húzott szalonnát és kolbászt fogok pirítani és zöldhagymával, retekkel, puha kenyérrel bevacsorázni.
Lehet irígykedni :-)))
Hazamennem meg azért kell, mert jövő héten intenzív nyelvtanfolyam és jobb lesz a blökinek addig falusi kutyának lenni.