Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/08/22

:-) Szépjóestét!!
két jó hír:
1. ellenőrzésképpen újra felhívtam(*) a vízirendőröket. Tényleg megtalálták az olajfolyást, de nem az a hajó kapott léket, az csak összegyűjtötte a trutyit. Ez elképzelhető, a part mentén gyakran visszafelé folyik a víz, ott elég érdekes áramlási viszonyok vannak és ráadásul vízállástól függően mindig máshogy alakul. Értesítették a katasztrófavédelmet és a környezetvédelmiseket, holnap megnézem, ők mit tettek.
2. az előzőekből ("holnap megnézem, ők mit tettek") kiderül, hogy holnap reggel is rá fogok érni egy nagyobb sétára - egy nappal ugyanis meghosszabbítottam a szabadságom. Egyszerűen betelefonáltam és megkérdeztem, hiányzom-e. Ha nem, akkor rávernék még egy napot. Rám fér egy alaposabb takarítás és egy kiadósabb szépülés. Hihihi, nem hiányoztam a kutyának se :-)))
Végülis, így mulat egy magyar úrhölgy! Három teljes nap szabadságot kivesz, hogy a fene enné meg!

--------------------------------------------------------------
(*) Aki fincsi, fülbemászó baritont akar hallani, az hívja fel a 107-et és kérje a vízirendőröket :-))
Azt hiszem, ideje lenne tanulmányoznom a belügy válogatási követelményeit, nincs kizárva, hogy esztétikai szempontokat is figyelembe vesznek :-)) De abba is hagyom, úgy tűnik, elég két napra megszabadulnom a munkától és máris mindenféle parázna gondolataim támadnak.