Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/06/28

Nno.
Jó mérges vagyok.

A HVG goldenblog versenyén idén is bekerültem a százas középmezőnybe - a színházas gyűjtésem válogatták be az én-blogok közé. Hogy miért oda, senki ne kérdezze, halvány lila segédfogalmam sincs. Nyilván csak azért, mert miért ne tegyünk be valamit oda, ahol semmi keresnivalója nincs. Mellesleg ez az egyetlen kategória, amibe egyáltalán nem akartam bekerülni. Aki akar, az itt szavazhat - rám ne, ha kérhetem. Almaként útálnám, ha kiköpnének azok, akik körtébe akartak harapni.
Azt hiszem, jövőre még a nevezettek közül is töröltetni fogom magam.

Le van ejtve, végül is egy játék, kár, hogy titkosak a játékszabályok.
Inkább megyek be a suliba.

4 Comments:

  • At 2:10 du., Blogger Kinga said…

    Ááá, ne huzd fol magad, inkabb orulj - azert, ha belegondolsz, nem rossz, hogy mittudomen, 900+ blog kozul rabukkantak a tiedre es bekerultel (=jatek).

    Eppen irtam vknek, hogy nekem csak ez az egy furcsa, ez a forditott dolog: hogy gombhoz a kabatot (=blogokhoz a kat.) es nem forditva: minden kulfoldi blog-dijazasoknal (inkabb awards-nak hijjak oket) kiirjak eloszor a kat.-kat, aztan azokba lehet javallani. Mellekesen sztem ugy konnyebb is lenne "gyomlalni" - egyreszt a nem odailloket, masreszt meg a jokat kivalasztani, nem?

    Nem tudom persze biztosan.

    (Tavaly A vajszinut is egy hulye kat.-ba tettek, de aztan az egyik zsuritag finoman jelezte, hogy nagyon tecccik nekik a blog, csak eppen besorolhatatlan - ami igaz! -, igy kenyszerbol oda, ahova. Sztem most is ez tortent a tieddel.)

    Summa summarum: en azert nagy orommel lattalak ott, mondom: fogd fol annak, ami, hogy a kismillio blog kozul rajtad akadt meg vki szeme, es ez tenyleg klassz. (=a pohar felig tele :D)

    Nna. Iden is foglalkoztam a GB-gal annyit, amennyit akartam, ezennel le is veszem a napirendrol :D

     
  • At 2:26 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Nem húztam fel magam, illetve már túl vagyok rajta. Egyszerűen csak nem értem, hogy mit keresek abszint meg combfix között - olyan, mintha a három alapszín közül kéne kiválasztani a legszebbet.
    Abban igazad van, hogy jó érzés, ha az ember tudja, hogy valakinek megtetszett amit írt, és nem is szólnék egy szót se, sőt, indiántáncot járnék örömömben (mint ahogy tavaly jártam is, amig le nem hűtöttek a szarkavarók), szóval plafonig ugrálnék a boldogságtól, ha nem lenne egy kultbog kategória.
    De van, és nekem ott lenne a helyem, akárki akármit mond.
    Persze, így is jó, mert reklám meg minden, én meg fontosnak tartom, hogy arról a gyűjtésről minél többen tudjanak, mert van hatása az emberekre. Nem mindenkire, de sokakra.
    De az énblogok között, basszus, hát ezt nem értem.
    Ha van egy tízes plafon és én vagyok a 11. és nem férek be, hát istenkém, ez van. Na de beerőszakolni egy másik skatulyába, ahonnan vagy kilógok vagy csak lötyögök benne, de semmiképpen nem érzem ott jól magam, hát nem is tudom.
    Elrontották az örömöm, nNa, mit szépítsem.

     
  • At 4:50 du., Blogger Kinga said…

    Teljesen igazad van (kult blog); valszeg az tortenhetett, hogy igazabol ezt a blogot akartak jelolni, de irtad, hogy ne ezt tessek, es valaki kiszurta, hogy a freeblogon is vagy, es lusti volt abba beleolvasni, mert hogy foltetelezte, hogy az ugyan ez, satobbi, satobbi.

    A tobb-blogosok atka :) Megint csak magammal hozakodom elo, de azert, mert ezt az esetet ismerem: tavaly a freeblogos A vajszinut akartak elvileg jelolni, de napokig a nolblogos linken futott - ami akkoriban kizarolag A vajszinubol adott en-blog jellegu valogatasokbol allt, meg veletlenul sem kevertem bele semmi "politikai jelleget. (Mara ez mar maskepp van, de ez hosszu es nem ideillo - OFF - tortenet.)

    Az orom-rontast is ezert ertem nagyon pontosan, mert ateltem. :)

     
  • At 6:54 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-)
    Nem tudom hogy történhetett, de az biztos, hogy azt a blogot én magam neveztem be, mert akartam méretni hogy mit érek ezen a területen.
    És most ott vagyok, hogy megméretés helyett engem kezdtek el először fikázni. Joggal, mert ugyebár nem a megfelelő kategóriában vagyok, stb. stb.
    Nno, de az élet szép, ma este megfőzöm a szezon első lecsóját :-)

     

Megjegyzés küldése

<< Home