Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/11/14

ÁÁáááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááá!!
Rántáskavarás közben nem pattantam azonnal lekapcsolni a rádiót, így aztán sikerült belehallgatnom Jaksity Kata és Tari Annamária beszélgetésébe.
Ez a műsor állítólag nőknek szólna, de ez a két némber fél óra alatt képes rombadönteni mindent, amit a nők valaha építettek - kezdve a szavazati jogtól a váláshoz való jogon át az egyenrangú partnerkapcsolatokig. Ennek a két csácsogó picsának csak két féle nő létezik: a gyermeket nevelő, olvadékony, meleg vacsorát tálaló és állandóan nedves vaginájú anya és a hideg, pengeszájú, törtető, zacskós leves mellé pizzát rendelő karrierpicsa aki fáradtságra hivatkozva még a szexet is megtagadja élete párjától. Már ha van neki olyan, mert ha meg is próbálja, de mindig bebizonyítja, hogy alkalmatlan a házasságban élésre.
A műsorvezető még csak-csak, ő beállította magát egy tökéletesnek gondolt női szerepre és mind a tíz manikűrözött körmével kapaszkodik bele. De egy pszichológus, basszus, hát összesen ennyit sikerült néki elsajátítani az egyetemen??
Emberek, hát ilyen műsort még rántáskavarás közben sem bírok hallgatni.
Két ilyen szervilis majmot, hát komolyan, kinyílik a zsebemben a bicska, hogy ezek véleményformálónak számíthatnak.

6 Comments:

  • At 2:05 du., Blogger Salasso said…

    A Klubrádióban lassan már csak a Reggeli gyorsot, a Büntető mozidélutánt meg az Acélsodronyt szabad hallgatni. Ha meghallom Jaksity Kata nevét, már csavarom is el az állomást... Bár meg kell adni, Kun Zsuzsát még nem sikerült überelnie (vagy inkább "unterelnie").

     
  • At 3:16 du., Anonymous Névtelen said…

    A Tv mellé (helyett) vettem egy DVD lejátszót, hogy ha már megvan, akkor hasznosítsuk. :)
    Nem tudom a rádió mellé (helyett) mit lehetne venni ...
    Az említett hölgyek jól elvannak, de mi van MIHANCSIK ZSÓFIA -val??!
    Nem tudtok valamit, hol kell keresni? Hova ír?
    Szégyen, ami Vele történt.Soha nem fogom megbocsátani a klub rádiónak!

     
  • At 9:08 du., Blogger Kinga said…

    Ti legalabb valogathattok, de nekem, az idoeltolodas miatt vagy Orosz Jozsi vagy Bolgar Gy. jut. Neha egy kis vitorlas-musor is, majd elfelejtettem... :D

    (Biztos ra lehet keresni az archivumban masra is, de annyi energiam meg nem volt.)

    Teljesseggel OFF: mult ejjel az almom benepesedett igen-igen bizarr modon, meg hozzam kepest is bizarrabbul - es az egyik foszereplo az Quetzalcoatl volt, akirol kiderult, hogy a noverem nickneven, brunnhildenek irkalt levelet, es folismertem a kezeirasat :D Es B-vel kedves volt Q. (a noverem), velem meg nem. Ja, mert Brunnhilde is ott volt az almomban persze, mas errol a blogrol nem.

    ON

     
  • At 10:07 du., Blogger Salasso said…

    OFF
    A nővéred?? Pfff, ott valami nagy gubanc vót... :D
    Bár van olyan pszichológus, aki aszongya, az emberek gyakran szerepelnek ellenkező neműekként az álmokban.

     
  • At 11:53 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Cirka Tollaskígyóval értek egyet, azzal a különbséggel, hogy a mozidélután műsorvezetőjét egyáltalán nem bírom, negyed óra alatt megfájdul a fejem a vontatott, rosszul hangsúlyozott, öblögetős beszédjétől. Anál jobbna már csak a fejhangon sipogó nők hangját útálom.
    Aki még elviselhető, az az utazási magazin, bár néha nagyon sznob, de abban lehet hallani érdekes dolgokat.
    Yko, én már azt sem tudtam nekik megbocsátani amit Pálinkással máveltek, ami azután jött, azt ők már mind a pixisen kívül csinálták, nálam annál lejjebb már nem kerülhetnek.
    Egyébként nem kell rádiópótló, mert ott van a Bartók, csak ugye az ember sem hagymaaprítás, sem rántáskavarás közben nam kapkod az állomáskereső után.
    Kinga, ezek a rétegműsorok még jók is lehetnek annak, akit érdekel. Az án bajom, hgoy sem a motor-, sem a vitorlás sport nem köt le igazán.
    Nem is tudtam, hgoy van nővéred. Bár, ettől még Tolaskígyó lehet kedves velem :-))

     
  • At 5:58 de., Anonymous Névtelen said…

    Jaj! Bizony! A sor Pálinkással kezdődött...

     

Megjegyzés küldése

<< Home