Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/11/07

:-) Szépjóestét!
Annak örömére, hogy holnapra kész a szakdolgozatom, fél órával ezelőtt kis híján elgázoltak.
A faszikám vagy nem ismerte fel a hegyére állított háromszöget, vagy úgy gondolta, hogy az rá nem vonatkozik, mivel ő a nagyobb. Én meg jöttem rendesen, a fene se szeret sokáig ázni. Az életben nem gondoltam volna, hogy elindul a tábla alól, de megtette volt akkora barom. U-kanyart kellett csinálnom, hogy el ne üssön, 4-5 centi híja volt, hogy a pedálom bele nem állt a fényszórójába. És még akkor a rohadék megy tovább, mint ha mi sem történt volna. Ordítottam, hogy mi az anyja kínját gondol, csak én is későn kapcsoltam, elébe kellett volna állni, hogy legalább nézzen már a szemem közé, vagy nézze meg az a kibaszott táblát, nem dísznek rakták oda.
Ha még egy autós ilyet csinál, esküszöm, bevágom a lakatot a szélvédőjén, aztán húzhatja a nyakát a ganéj!
Az isten verje meg, kis híján elgázol, hát legalább annyit mondana, hogy elnézést, de jó hogy legalább maga figyelt, ha már én ilyen vaksi vagyok vagy valami. De látja, hogy kis híján felfordulok és kikerül, megy tovább, hát a jó kurva édes anyját az ilyen tetűnek.
Bevágni valamit a szélvédőn, hogy tanuljon belőle, ha már a retkes édesanyja vagy az alkoholista apja nem magyarázta el neki, hogy a hegyére állított háromszög azt jelenti, hogy meg kell állni, és ha valaki valamelyik oldalról jön, akkor azt el kell engedni.
Dögölne meg minden ilyen állat, egyszer egy kamionnak ne adja meg az elsőbbséget, majd akkor laposra taposva beleléphet a gázba vagy a pokol üstjében főve nézegetheti a KRESZ-könyvben a táblákat.
Uhh.

Egyébként jól vagyok, minden kész. A jogszabályokat kinyomtattam, kár, hogy a két legnagyobbat szinte teljesen el kellett olvasnom ahhoz, hogy csak az engem érintő 3 oldalnyi paragrafust nyomtassam ki. De megvan az is, a végén persze ez sem lett tökéletes, mert némelyiknél elfelejtettem oldalszámozni. Amelyiknél meg nem, az 1. oldaltól kezdődik, de mellékletbe jó az úgyis, nem volt már erőm előlről kezdeni a szálazást.
Az Alkotmány utcai fénymásoló szalonban tökéletes, roppant barátságos és odafigyelő kiszolgálásban részesültem, nagyon meg vagyok velük elégedve. A lány kérdésére, hogy mennyire sürgős, mondtam, hogy már nem, ez a pár nap már nem számít. Igazság szerint csak nem akartam sürgősségi felárat fizetni, két nap ide vagy oda azután, hogy másfél hónapot vártam a konzulensi véleményre már nem oszt, nem szoroz, viszont pénzkidobásnak érezném.
Erre kiderült, hogy a "nem sürgős" náluk azt jelenti, hogy másnap délelőtt kész, 9 órától mehetek érte. A sürgős már ma este, a 22.00 órai zárás előtt meglett volna. Kicsit tűnődtem azon, hogy ugyan mi a fenét lehet este tízkor csinálni egy bekötött szakdolgozattal, de szerencsére még mielőtt kimondtam volna rájöttem, hogy ha mondjuk egy vidéki főiskolára kéne reggel hatkor elindulnom, akkor azért igen nagyra tudnám értékelni ezt a szolgáltatást. Szóval akinek ilyen gondja van, az nyugodtan menjen hozzájuk. A színes oldalakat is ott nyomtattam, nem olcsó, de gyönyörű. Tényleg nagyon szépek a rajzok, monitoron nem is mutattak ilyen jól, egész meglepődtem.
Pont ezért úgy döntöttem, hogy mindhárom példányt köttetem. Jó lesz ez a dolgozat. Persze lehetett volna jobb is, de első diplomamunkának elmegy :-))

Viszont az ijedtségtől rettenetesen megfájdult a fejem.
De tényleg, hogy lehet valaki ilyen seggfej, hogy nem ad meg egy elsőbbséget? Egy autó nem tudott volna megállni, ott döglött volna meg a kilinccsel a hasában. Így meg én maradtam kis híján ott.
A pozitív hozadéka a dolognak, hogy megnyugodhatok, a reflexeim már elég jók. Az idegeim még mindig rongyosak, de a jelek szerint már kezdek regenerálódni.

Jaja, és ah már az autósokat osztom, akkor is bebaszom a szélvédőjüket, ha megelőznek és rögtön előttem bekanyarodnak jobbra. Ennyire hülyének nem gondolnék senkit, és mégis, ezt hetente kétszer megcsinálják velem. Bazd, meg, de lékelt dinnyénél is ostobább, a bringás nem áll!! Azért mert te előzöd, még ő is halad és ha elébe vágsz a kanyarodásnál, könnyen előfodulhat, hogy az oldaladba száll. Legalább behorpad az anyósülés melletti ajtód, de agyatlan barom, oszt fizetheted a javítást. Ha kis szerencséd van, mert ha nincs, ülhetsz három évet. Rohadj meg. Ott a börtönben rohadj meg, te húgyagyú idióta.

3 Comments:

  • At 6:18 du., Anonymous Névtelen said…

    Kapcsolodo tema: http://index.hu/politika/belfold/budapest/bic1108/
    Egy mondaton felkaptam a vizet: "Az eljárásban meghallgatják az özvegyet arról, hogy a férjének milyen kerékpározási szokásai voltak, szedett-e gyógyszert, szokott-e inni."

    Engen is elcsapott egy hirtelen jobbra kanyarodo auto, neki a visszapillantoja, nekem az ujjam torott el.

     
  • At 7:39 du., Anonymous Névtelen said…

    Kedves Brünnhilde !
    Igaza van,az autósok többsége sajnos nem nézi járműnek a kerékpárt. De óvatosabban az indulatokkal - igen kedves, örökké kerekező barátnőnket gyászoljuk: 52 évesen a kerékpárúton ütközött egy másik kerekessel. Pár napos kóma után néhány nappal ezelőtt elhunyt...
    Ez is veszélyes üzem, bármennyire egészséges (és- bocsásson meg-bármennyire "trendi") a kerékpározás.
    üdv
    N.Gy.

     
  • At 10:29 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Őszinte részvétem.

     

Megjegyzés küldése

<< Home