Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/11/11

Hehe, jelentem, Télapó megérkezett; korán reggel a pocsolyákat hajszálvékony, de egybefüggő jégréteg borította. Beroppantani persze még nem lehet, de jég az, akárki láthatta, aki időben felkelt.

Tegnap este meglepően jó Végzet hatalmát láttam-hallottam, de arról majd estére.
Most más nyomja a bögyömet.
Pontosabban más feküdte meg a bögyömet.
Rövid kis "hétköznapi" párbeszéd, legalábbis bizonyos szituációkban hétköznapinak számít. Igaziból tán meg sem
érdemel egy posztot, de egyszer és mindenkorra meg akarom fogalmazni az univerzális választ az ilyen beszélgetésekben elhangzó kérdésekre.
Nem is kérdésekre, mert ha még azok lennének, nem is bosszantanának annyira.

De legyen itt a párbeszéd.

Résztvevők egy férfi és egy nő, a nő szerepe elsősorban hümmőgésben, tétova bólogatásban és nagyritkán "jé, tényleg?" "miért is?" és hasonló kérdések közbeszúrásában merül ki. Mint a jó riporter, aki hagyja érvényesülni a riportalanyát. Egy ostoba embert nem kell keresztkérdésekkel belehajszolni az önégetésbe, az ilyenek önerőből is le tudják magukat égetni.

- De az is milyen már, hogy manapság már nincsen nő borotva nélkül. Fújj, bazmeg, ott van a borotvája a fogkeféje mellett. És még jó, ha ott van, mert ha nincs, akkor az enyémet használja.
....
- Majdnem mindegyik ribanc, fizessed a vacsoráját, vegyél neki mobiltelefont, fuvarozzad a seggét, de ha csak egy skodád van, már szóba sem állnak veled. Dolgozni az nyista, fél napot a fodrásznál, az igen, az megy nekik.
.....
- Képes azt mondani, hogy ne tegyem a fekete zoknit a fehér bugyijai meg melltartói közé mert nem lehet együtt mosni, hát milyen nő már az ilyen, aki egyből bevág mindent a mosógépbe? Olyan lusta bazmeg, szét se válogatja a cuccost előtte, csak ordít mint a sakál, hát milyen feleség lesz ebből, mondd meg nekem?
.....
- Az ápolatlanságot hát azt nagyon nem szeretem. Ne fesse magát, de legyen gusztusos. A szőrt, azt nagyon útálom. Paraszt az, ugat a hóna alatt a kutya. A lábukat azt még csak-csak, az meglátszik ha szőrös, de a pinájukat már nem mindig. Az pedig nagyon gusztustalan, egy bozontos pina, fújj, a büdös, pisiszagú muffoktól okádok.
(nő) - Leszállópálya se lehet?
- Nem kell szőr, egy szál se, gusztustalan, hányinger, olyan pinát ki nem nyalok, ne is várja el.
....
- Egy nő nekem ne mondja, hogy a saját pénzét arra költi amire akarja! Én keresek jobban, én tartom el, hát elvárom, hogy ne költse a pénzt mindenféle szir-szar kenceficére meg rongyokra.
.....


és így tovább és így tovább, csak azért nem folytatom, mert közben behallatszik, hogy szivattyúz a mosógép, rögtön teregethetek és indulhatok dolgozni.
Válaszolni is csak röviden fogok, matematikai formában, hogy minden hozzá hasonló, egybites agyú megértse:

NO Pinaszőr = Borotva
NO Borotva = Pinaszőr
NO Borotva AND NO Pinaszőr = FALSE

Hát ennyi.
Jah, azért egy jótanács még belefér:
Ha mással próbálkoznál, előtte jól húzd a homlokodba a bézbólsapkát. Hátha úgy nyersz pár nap haladékot mielőtt észreveszik, hogy egy hatalmas fasz van a homlokodra tetoválva.

5 Comments:

  • At 5:42 du., Blogger Unknown said…

    Jól beszélsz Brünn. Túl kevés logika volt a pasas mondanivalójában...

     
  • At 11:03 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Még csak nem is a logika hiánya a legfájóbb, hanem az, hogy az összes rosz élettapasztalatát képes negyed óra alatt ráborítani bárkire. És közben azt hiszi a szerencsétlen, hogy csajozik.
    Nyilván, előbb utóbb elmeséli az ember amikkel addig megégette magát, de ilyen töményen, alig félóra alatt, jajj.

     
  • At 10:15 de., Anonymous Névtelen said…

    Nem tudom elhinni, hogy ez tényleg elhangzott - pedig sajnos biztosan. Szerintem félelmetes. Szó szerint megretten az ember.

     
  • At 7:06 du., Blogger Salasso said…

    Ha egy ember szavaiból ilyen mértékben süt a primitívség és a butaság, nem érdemes vele foglalkozni, lányok. Az ilyennek úgyis az a legnagyobb büntetés, ha leszarják a véleményét :P
    Én a múltkor azon röhögtem, hogy a vasúti váróban két, röviditaltól és izzadtságtól bűzlő fickó (szerintem vagy két hete nem fürödtek) egy pornóújságot lapozgatva azon polemizált, hogy a fotókon látható nőknek "hogy lóg a csöcse". Hiába, Isten nem ajándékozott meg mindenkit az önkritika morzsáival... viszont adott helyette önbizalmat, jó nagyot.

     
  • At 10:28 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Háát, nem is szenteltem rá túl sok időt. Amit meg mégis, azt nem sajnálom, tényleg ritka hülye egy példány volt.
    Egyébként az emberek úgy általában hajlamosak az ilyesmire. Az én kedvenc esetem a rozoga, érszűkületes, cukros, szives, epés nyugdíjas aki a pedikűrös ölében forgatja lábát és közben arról beszél, hogy a fitneszkirálynő Béres Alexandrának nem elég gömbölyű a combja. Ezen mondjuk akkor egy hétig nevettem, de ha eszembe jut, még most is okoz néhány derűs pillanatot.

     

Megjegyzés küldése

<< Home