Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/11/05

:-) Szépjóestét!!
Hogy a jóval kezdjem; a Bartók rádió részletekben leadja a Csontbrigádból készült hangjátékot. Ma kezdték, 14.00 órakor. A közvetítés innen letölthető még két hétig. Következő rész holnap, szintén 14.00-kor.

A nap kellemetlen híre (már azon túl persze, hogy fél délutánt játszottam a szakdolgozatom fejezetenkénti fejlécezésével és mégsem tudtam befejezni) az, hogy neten maximum 6 db operajegyet lehet venni egy előadásra. Jól kinézek, éppen azt akartam elkerülni, hogy be kellessen bumliznom a jegyekért. Ráadásul már most jól játszik, hogy maximum 4-5 egymás mellé szóló székből tudom majd csak összrakni a 20-at. Jó móka lesz holnap, reggel be a belvárosba, ráadásul 11-kor nyit a pénztár, addigra már a könyvtárban kéne lennem Óbudán, hogy nyomdakészre tudjam befejezni azt a szart. Ötre mennék dolgozni Alsórákosra, és még ugye közben a kutyát is csak ki kéne vinni. És esőt, sőt havazást jósolnak. Tisztában vagyok vele, hogy rengeteg bűnöm van, de tán nem olyan súlyosak, hogy holnap egész nap végig verjen az eső amig ezt az elég nagy háromszöget végigtekerem. Ugye nem fog?
Fáj a fejem, fáradt vagyok és nyűgös, idegességemben egész nap ettem, a hasam is fáj.
jajj.

4 Comments:

  • At 11:43 du., Anonymous Névtelen said…

    nem tudom felajánlani, hogy bemegyek, mert én még vidékibb vagyok, de telefonon nem lehet legalább félretetetni, hogy pl. később mehess érte? amikor neked kényelmesebb?
    k

     
  • At 5:20 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Jó lenne, de az Operaház nem nagyon csinál ilyet, legfeljebb aznap estig. Az meg ugye még rosszabb, mert este dolgozom. Nyilván a jegyüzérek miatt van a tiltás, csak nekem most nagyon kellemetlenül jött.

     
  • At 11:26 de., Anonymous Névtelen said…

    hát pont az opera szervezését nem ismerem, de biztos vagyok benne, hogy 20 darab jeggyel nyugodtan zaklathatod őket a pénztár helyett

    pont ezért vannak :)

     
  • At 3:58 du., Anonymous Névtelen said…

    Koszi a Csontbrigadot! Most veszem fel. Hany reszes lesz, tudod?

     

Megjegyzés küldése

<< Home