Brünnhilde szikláján

Valló világ

2008/04/09

Konzumidiotizmus a köbön

:-) Szépjónapot!
1. Máma rendeltem egy kicsike, kar nélküli taposógépet, ami kis helyen elfér. Súlyzóim vannak, hasizmozni meg legfeljebb veszek egy gimnasztikai labdát oszt csókolom.
Hacsak!!
Hacsak valaki nem ajánl nékem egy olyan konditermet, ahol NEM SZÓL ZENE!! Semmilyen zene, se tüc-tüc, se techno, se zen, se szitár, se slágerrádilyó, se semmifélefajta ricsaj, mert megkergülök, tényleg megkergülök, ha még egyszer másfél percnél tovább kell valami szart hallgatnom. És nincs védelem, áthatol a saját fülhallgatós zenén, áthatol a viasz füldugón, előbb csak a dobhártyámon dobol, aztán a rekeszizmaimban, aztán már az agyamban, a fejem tetejét veri, nem bírom, nem bírom!!

2. Tök ügyesen befizettem egy angol társalgási tanfolyamra, ami péntek délután kezdődik. Tök véletlen, hogy péntek délután tök más programom van. Tökhülye vagyok.
A péntek érdekes nap lesz pedig, mert ahogy olvsom, megint lesz BKV-s sztrájk és Újlipóciában bomberdzsekis flashmob is. Ebbe most nem mennék bele.

3.
Hm.
Mi volt a harmadik?
Hm. Elfelejtettem.
Viszont ebédről maradt egy tányér kelkáposztafőzelék. Csipetnyi köménnyel és fokhagymás rántással ízesítve, és van benne kettő szem újkrumli is. Mondom: ÚJKRUMPLI!! 700 ft kilója, pont, mint az epernek. Úgy is kértem, mint mások az epret; szemenként, két darab/fő :-)) Viszont megettem utána egy kis üveg eperbefőttet, még tavalyról, amikor 150-ért adták kilóját :-))
Szóval, kelkáposzta főzelék, valaki?

Ja, közben megvan a harmadik is!
Lett nékem hiper-szuper, zetortalpú, magasan záródó nájki szandálom, féláron. Az benne a jó, hogy az orrát egy vastag gumi lezárja. Ez azért hasznos, mert ha nyáron, kirándulás vagy gombászás közben megbotlok egy gyökérben vagy kőben, általában valamelyik lábujjamról ottmarad a köröm. Hát most ez a veszély már nem fenyeget, és nyáron egy szandál mégis kényelmesebb és komfortosabb viselet, mint egy bakancs vagy edzőcipő.

Címkék: , ,

9 Comments:

  • At 2:37 du., Blogger tamas said…

    Erdekes uj edzesmodszer amit irsz, ez engem is erdekelne: "hasizmozni meg legfeljebb veszek egy gimnasztikai labdát oszt csókolom"

    Ha errol bovebben, netan kepekkel is beszamolnal... ;-)

     
  • At 4:09 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Nagyon szívesn, melyik része érdekel? A labdával hasizmozás, vagy a csókolom?

     
  • At 8:50 du., Anonymous Névtelen said…

    én elnézést kérek.
    azt olvastam, hogy máma rendeltél egy kar nélküli tapsológépet. És nem tűnt fel, gondoltam is, hogy a technika korában ez logikus, hogy aki ennyit jár színházba, operába, az vesz ilyet, mégiscsak munka, szóval munkavédelmileg is fontos lehet. aztán újraolvastam, mert valami gyanút keltett bennem.

     
  • At 9:20 du., Blogger tamas said…

    A hasizmozas labdacsókolas utjan ami felkeltette a figyelmemet... azt hittem, hogy a csók az foleg a szaj-kornyeki es nyelv stb izmokat edzi... igaz, labdat meg nem csokoltam... belatom, arra nem goldoltam, lehet a csók olyan izgato, hogy a hasad is bizsereg tole... ;-)

     
  • At 11:08 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-D
    Zsoltu, a tapsológépeket nem rendelni szokták, hanem tiszteletjegyekkel meghívni.

    Tamás, hát, a csókolom az a jónapot helyett van, de most hogy mondod, végülis, a'szem kipróbálom, hátha. :-)

     
  • At 11:43 du., Blogger tamas said…

    Ertem en keremszepen, de annyira tetszett... elkepzeltem ahogy valaki a labdat csókdossa.

     
  • At 12:00 de., Blogger VacskaMati said…

    Tamas, szerintem ez eleg egyszeru: feluleseknel (oke, haspresnel is lehet) vedd az oledbe a labdat es minden felulesnel nyomjal ra egy puszit:)

    Brunnhilde, a labda egyebkent is hasznos joszag, nekem ajanlgattak, hogy azon ulve dolgozzak, nem nyomoritanam agyon az uloidegemet. Sajnos nem megy, a labdan nem lehet hatradolve gondolkodni:)))))

     
  • At 12:13 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Hát ezt a csókdosást kipróbálom :-DD
    Vacskamati, szerintem a labdán is hátra lehet dőlni, csak nem biztos, hogy érdemes :-))

     
  • At 4:00 du., Blogger VacskaMati said…

    Lehet, persze, de csak egyszer, akkor hanyattesem es beverem a fejem, es kakukk:)))))

     

Megjegyzés küldése

<< Home