Brünnhilde szikláján

Valló világ

2008/05/29

Csömör

Majd' két órája ülök a gépnél, és még egyetlen álláspályázatot sem küldtem el. Írtam blogot, megnéztem pár videót, beszélgettem pár mondatot a vasárnapi Anyegin bemutatóról. Mindent csináltam, csak ne kellessen hatavanhatodjára is átfazoníroznom a motivációs levelet és nem elfelejteni kipipálni a "visszaigazolást kér" négyzetet.
Ráadásul tegnap egyáltalán nem foglalkoztam a témával, szóval mese nincs, hozzá kell fognom és legalább egy tucat levelet elküldeni.
Nno.
Hórukkkk!!!

Jah: és mióta napi 8-10 vadidegen helyre küldöm szét az önéletrajzaimat névvel, címmel, telefonszámmal, azóta napi fél tucat levélszemetet kapok arra az e-mail címemre, amire eddig egyet sem.
Hurrá.

Csak abban bízhatok, hogy akik vilyagrát, kedves és nagymellű orosz menyasszonyt, sokmillió dolláros váratlan örökséget és egyéb földi javakat próbálnak rámtukmálni, azokat nem fogja érdkelni a telefonszámom és a születési dátumom.

Címkék: ,

1 Comments:

  • At 4:26 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Nnokéremszépen, az van, hogy állást keresni maga is egy részmunkaidős állás. Kereken három és fél órát dolgoztam, de nagyon ám, nem volt se kávé-, se pisiszünet. 6 e-mailt és 5 online jelentkezést küldtem el. Őszintén remélem, hogy a nagy motivációs levél fazonírozásban mindenhova azt küldtem, ami nekik szólt és a tesztmérnököt kereső céghezmég véletlenül sem került irodavezetői motivációs levél. Mert már oda is pályázok.
    Fárasztó munka munkát keresni.

     

Megjegyzés küldése

<< Home