Brünnhilde szikláján

Valló világ

2008/05/13

A nap kérdése

Vajh érdemes-é megírnom a konzulensemnek, hogy éppen van szabad munkakapacitásom, és ha tud céget, akik tehetséges, SSADM-ben jártas rendszervezőt keresnek, akkor gondoljon rám?
A legjobban egy néhány hónapos megbízásnak örülnék egyébként, csak kipróbálni, hogy tényleg olyan fene nagy tehetségem van-e, mint ahogy azt a vizsgabizottság tekintetéből kiolvasni véltem.

Címkék:

3 Comments:

  • At 11:28 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Hülye kérdés, hát naná, hogy érdemes. Ha már internetem van, még bélyeg sem kell rá.
    Már el is küldtem.

     
  • At 1:03 du., Anonymous Névtelen said…

    :)
    másutt is próbálkozz!(mert olvastuk nálad,az illető úr nem a gyors reagálásáról híres).

    Pl. ha azt tudod, hogy kb. mit és hol szeretnél csinálni,oda még érdeklődő levelet is írhatsz. Nem?
    Ez rossz ötlet?

     
  • At 2:11 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Háát, ehhez először is tudnom kéne, hol szeretnék dolgozni. De ez az, hogy dunsztom sincs róla. Egyébként persze, mostantól egy hónapig próbálkozok rendszerfejlesztőként találni valamit. Elég brutális az állásportálokat bújni egész délelőtt, de ez van.
    Az még a nagyon gáz, hogy a személyzeti tanácsadók nagy része regisztrációt kíván, de a honlapjuk valahogy nem igazán linuksz-kompatibilis. Kitöltesz eg ybaromi hosszú kérdőívet, amiben felsorolsz mindent, ami benne van az ö9néletrajzban, aztán csatolni akarod az önéletrajzot is, de a linuksz lenyeli a gombot. Anélkül meg a másfél órás táblázat töltögetés elszáll az éterbe.
    Basszus, hogy útálom én az ilyesmit!
    Szocializmust akarok, jó kényelmes kis langyos vizet, szuszogó személyzeti osztályvezetőkkel és káderlapokkal. akkoriban minden sokkal egyszerűbb volt, basszameg!

     

Megjegyzés küldése

<< Home