Brünnhilde szikláján

Valló világ

2014/07/28

Hájtek

Végre egy tréningen vagyok. 6 éve dolgozom itt, mindent autodidakta módon tanultam meg, hát ez most már nagyon rám fért.
A rendezvényközpont, ahol vagyunk, eléggé le van robbanva. A koszlott tapéta, érdes, harisnyaszaggató székek, vízköves, még talán a hetvenes évekből itt ragadt csempék és fajanszok.
A legjobb, hogy a mennyezetre szerelt projektor távírányítója valamiért nem működik.
Mit csinál ilyenkor egy leleményes rendezvényszervező, na mit?
Hát bevisz egy állófogast, és minden alkalommal, amikor egy tanfolyam kezdődik (gyakorlatilag minden hétköznap) reggel marokra kapja a jó 8-10 kilós fafogast, és a legcsúcsával -ami eredetileg kalaptartónak lett odaaplikálva- benyomja a mennyezeti projektor gombját.
És udvarias angolsággal megkéri az ámerikából érkezett, vasággyal együtt 40 kilós előadót, hogy az előadása végén kapcsolja ki a projektort. Természetesen ugyanígy, a két méter magas, 8-10 kilóst állófogast használva. Csak neki nem oldalra kell kitartani, mint Toldinak a lőcsöt, hanem felfelé emelve becélozni az alig 2 cm átmérőjű on/off gombot.
Meg sem mertem kérdezni, megnézték-e már, hátha csak lemerült az elem a távirányítóban.

4 Comments:

 • At 10:58 de., Blogger Unknown said…

  Mindenki hülye, csak mi nem . :)
  Csak így tovább... keményen. :)

   
 • At 7:42 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

  Nem az a baj, hogy rajtam kívül mindenki hülye. Az a baj, hogy annyi pénzért, amennyibe ez került, több tucat projektort lehetne venni. És ha így szenvednek, az bizony igénytelenség. És képzeld el mit gondol az az előadó, akit szemrebbenés nélkül megkérnek, hogy egy fogassal kapcsolja be a projektort.

   
 • At 9:41 du., Blogger Unknown said…

  Talán azt gondolja, hogy ő itt a világ legelmebetegebb végére jött.
  A házigazdák külsőre fehér emberek, de szellemileg afrikai dzsungellakók.

   
 • At 9:38 du., Anonymous Névtelen said…

  (Basszus. Elkéstem.)
  Küldök sok puszit. 32H!

   

Megjegyzés küldése

<< Home