Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/02/16

:-)Szépjóestét!
Tegnap elfelejtettem megörökíteni az én virtuális hiúságomnak virtuális hájjal való virtuális kenegetését:
délelőtt ugyanis megjelent egy három rendszergazda-palántából álló akció-különítmény és megkértek bennünket, hogy félórára függesszük fel a munkát, mert áttelepítik az anyagainkat az új szerverre.
Khm, khm, mindent úgy csináltak, ahogy azt én a múlt héten kértem volna, és amely módszert akkor nagyon határozottan visszautasítottak.
Hátkérem, már nem éltem hiába.

Más:
egész nap azon dolgoztam, hogy a megújuló honlapunkhoz összeállítsam a nyilvánosság szánt adatok, statisztikák, partnerekhez vezető linkek és egyéb hasznosságok struktúráját. Azt szeretném, ha a mi anyagaink nagyon áttekinthetően és logikus formában kerülnének fel. Nem könnyű egy ilyen olasz piacéhoz hasonló zsivalyban értelmes szellemi munkát végezni. El is fáradtam, kikapcsolni sem tudtam, még a metrón is ez járt a fejemben.
Annyira, hogy fent maradtam, csak a végállomáson tértem magamhoz. Ez már nálam a piros sávban van, villog a vészjelző: LEÁLLNI!! Nem szabad megvárnom, hogy valamiféle szellemi zombiként jöjjek-menjek. Úgyhogy Orbán beszédét kihagyom, zene van, meggybefőtt van, gyertyafény van és paplan alól kipislogás.