Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/06/21

Hehe, vannak, akik tudnak élni; a jelek szerint maga a Napkirály látogatott Budapestre. Másra nem tudok gondolni, mert az elnöki lakosztály még rendben van, na de egy egész luxuszállodát kiköltöztetni?? Az utakat hermetikusan lezárni -nehezen ugyan, de- elfogadható, na de leállítania kisföldalattit?? Testőrök jönnek vele, persze, természetesen, na de mindjárt egy egész regiment, hat óriásgéppel?
Ennyire be vannak tojva?
Vajon mitől? Aligha attól a pár tucatnyi tüntetőtől, akik ma délben követelték Guantanamó bezárását.

2 Comments:

  • At 1:25 de., Blogger Kinga said…

    A betojasrol: jobb felni, mint megijedni. Ez most nagyon passzol ide. Tudom, tulzasnak tunik ez a hermetikus vedelem, de az az alapos gyanum, hogy nem az, sot. Semmit nem szabad kockaztatni, amirol tudnak, mert meg igy is milyen baromi konnyen elofordulhat a tragedia.

     
  • At 8:01 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Ha a tálibok ki akarják nyírni, akkor nem így fogják csinálni, hanem belülről. Pontosan ebbe az óriási apparátusba lehetne becsmpészni egy jó pedigréjű bérgyilkost.
    Persze, tudom, igazad van, szükség volt a biztonsági intézkedésekre, csak éppen három napig ültem a rotozajjal súlyosbított döglesztő kánikulában és nagyon tele lett a hócipőm.
    Arról nem beszélve, hogy pont akkor, amikor Bush gépe felszállt, Pesten roppant jól időzítve kiraboltak egy postafiókot. Szerencsétlen rendőrök egy 72 órás emelt szint után még egész csütörtök éjjel igazoltattak.

     

Megjegyzés küldése

<< Home