Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/06/29

Rajzokkal együtt kábé 25 oldalnál járok - és néha úgy érzem, hogy menten elered az orrom vére.
Mi vár még rám?
jajj.
Lassan ráadásul a konzulenst is fel kéne hívni, uhh.
Viszont muszáj, mert ha nem feltétlenül szükséges, nem akarok potyára dolgozni. Ha netán azt mondja, hogy a folyamatokat ne a klasszikus módszerrel ábrázoljam, akkor dobhatom ki az ablakon az egészet.
jajj.
Hiányzik ez nekem, úgy őszintén!?
Érik a meggy, a cseresznye, a kajszibarack, lehetne befőzni és az idén még uborkát se kovászoltam.
Na majd a jövő héten, a hétvégére úgyis hűvösebb időt jósolnak.
panasznap vége, mének aludni.

Illetve még előtte a nap bambasága:
lehet, hogy ma a szemem láttára törtek fel egy autót. Csomó fiatal srác ácsorgott egy kocsi körül, kigyúrt, elhájasodott, széttetovált kopasz, zselés szépfiú csíkos gecbinadrágban meg hegyes orrú cipőben, izompólós szépfiú, voltak vagy hatan. Egyikük éppen nyitotta a kocsiajtót. Én elmentem közöttük és csak a amikor a sarkon befordultam döbbentem rá, hogy olyan furcsán rezzentek össze amikor közéjük léptem és hogy a srác kezében nem kulcscsomó volt, hanem egy kis svájci bicska vagy valami hasonló.
Nagyon bizonytalan érzésem van, kizárt dolognak tartom, hogy ezen a környéken, pontosabban abban a szubkultúrában délután hatkor egy kocsma előtt feltörjenek egy kocsit. Szerintem inkább éppen bemutatót tartottak, vagy továbbképzést.
Pocsék érzés ilyesmire rájönni.

1 Comments:

  • At 11:04 du., Anonymous Névtelen said…

    ..legalább olyan pocsék érzés, mikor nem tudod eldönteni, hogy az árokban félig ülve fekvő figura most részegen alszik vagy hajléktalan vagy rosszul lett. Ha nem mész oda, bökdösöd meg a lábaddal, akkor jön a gyötrődés, hogy csak meg kellett volna nézni közelebbről, mi van ha tényleg segítségre van szüksége..baromi nyomasztó..

     

Megjegyzés küldése

<< Home