Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/11/20

Blogbelterj

:-) Süt a nap, hellóóóóóó!!!

1. Megveszek, ha nem tudom meg, hogy ki és honnan olvas arpa.net-ről. Teljesen szakmai szempontból érdekel, az arpa az még az internet hőskorát jelenti, én azt hittem, nem is létezik már. Nem kell semmi személyes adat, csak hogy melyik kontinensen van, nagy cég, vagy előfizetés, milyen sebességű, hasonlók. Azért is szeretném tudni, mert hátha pont azt a tételt fogom majd ki az államvizsgán. Tessenek elképzelni azt a vizsgabizottságot, akit a legfrissebb adatokkal kápráztatok el :-))

2. A linkajánlóban nyitottam egy Külföld rovatot, érdemes őket olvasgatni. Sőt, ha valaki tud hasonló, jó blogot, örömmel veszem a címet.


Most pedig mé'k gyúrni. Úgy nyomok száz felülést mint a sicc, viszont nem fogyok egy grammot sem. A háj alá szépen rakódik fel az izom, lassan diót lehetne törni a fenekemen.

6 Comments:

  • At 1:07 du., Anonymous Névtelen said…

    Szerintem az már nem az eredeti arpanet, csak egy domain, nem?

     
  • At 4:14 du., Blogger Kinga said…

    brunnhilde: a gyuras miatt jo sokat koll varni, amig a merlegen is megmutatkozik az eredmeny, mert hogy az izmok igen-igen sulyosak - nagyon sokan "hiznak" (=sulygyarapodnak, nem hiznak persze), amikor elkezdenek izmokat epiteni. Viszont, ahogy irtad is, a testFORMAD atalakul.

    Nem erdemes ezert a merleget nezni; ha mindenkeppen check-olni akarod, sztem kulonbozo ruhadarabokon tedd, mert azokon azonnal meglatszik a formavaltozas, meg ha sem a sulyodon, sem a ruhamereten nem eszlelsz valtozast is EGYELORE.

     
  • At 6:03 du., Blogger Kinga said…

    OFF (ide irom, de egy regebbi posztodhoz illik)

    ...szoval, hogy megnyugodjanak a kedelyek :)))

    egy kis statisztika

     
  • At 7:25 du., Anonymous Névtelen said…

    Ezt nem nézted meg ?
    http://www.arpa.net/

     
  • At 9:59 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Hát, arpa.net ügyileg nagyot csalódtam. Azt hittem, hogy valami hű de titkos helyről olvas valaki hű de titkos koponya :-(( Kár hogy nem, nagyon izgi lett volna.

    Kinga, megnyugtattál :-DD
    Egyébként töredelmesen bevallom, hogy éppen ma vettem 15 db extra finom, piros sztaniolba csomagolt marcipán deszertet. Mikulásra mindenki kap egyet a klaviatúrájára. Kábé ez az a szint, amit munkahelyen el tudok viselni. Egy szem bonbon, vagy mézeskalács, slussz. A drága főnököm még ezen is túl tudott lépni, ő nőnapra mindenkinek vett egy kaparós sorsjegyet. Imádtam érte, komolyan, a halálom az a pusztítás amit nőnapkor a virágok között csinálnak, ezzel meg legalább jól elszórakoztunk :-))

    Ami a gyúrást illeti, tudom, mondták. Egyelőre a hónom alól tüntek el a zsírpárnák. Logikus, oda rakódott le utoljára a felesleg, onnan fogy először. Aminek nagyon örülök még, hogy a felkarom hátső része, a tricepsz határozottan kezd feszesedni. Azt hívják a nőknél "lengető izomnak", mert az lazul meg legelőször, ahogy mozog a karod, úgy lengedezik a puha hús. Hát nagyon muszklis nem leszek, azt garantálom, de pár évig még meg tudom előzni a fityegést.

     
  • At 1:30 du., Anonymous Névtelen said…

    Külföldi blog témakörben javasolnék még egyet: mindenkikotoben.com - mondhatni amerikai anzix

    2 hét alatt végigolvastam az archívumot is - munka, tanulás várhatott. :-)

     

Megjegyzés küldése

<< Home