Brünnhilde szikláján

Valló világ

2008/03/17

Locsolókölni

:-) Szépjóreggelt!
Szegény Ördögnére máma igazán rájár a rúd, még csak tíz óra, de már harmadszor kapott ki.
Ragyogóan süt a nap, aztán a fejem felett megjelenik egy kis szürke pamacsfelhő és elered az eső. Az árnyékom éles, a nap vakít, közben meg hatalmas csöppekben esik az eső.
Mókás :-))

Hanem, most jut az eszembe, hogy a hétvégén már húsvét van, és én még nem tettem közzé a minden évi segélykiáltásom; tessenek megkímélni a boltokat ilyenkor elárasztó fertelmes, bűzös, a bőrön piros foltokat hagyó nagyipari locsolókölniktől!! Elsősorban a nőkhöz szólok, hisz amilyen a világ berendezkedése, ők veszik meg a fiúknak és férfiaknak ezeket a borzalmakat, hogy aztán fuldokolva, véresre mart szaglóidegekkel és a fejbőrükön terjengő viszkető, hámlásos foltokkal átkozzák a húsvétot.
Tessenek bemenni egy illatszerboltba és venni egy enyhe illatú, bőrbarát rózsavizet vagy hidratáló tonikot. Pár száz forint, nem fojt az illata, nem csíp, nem mar, nem hagy foltot a blúzon.
Vagy akár tessenek fogni egy csinos kis üvegcsét és megtölteni sima csapvízzel. Esetleg lehet bele csöppenteni a feleség vagy az anyuka méregdrága parfümjéből egy cseppet. De csak egyetlen egyet, a húsvéti hangulathoz bőven elég az is!!
Így aztán a hagyományt is megtarthatjuk és a nőket sem marja össze a kölninek nevezett, de inkább WC-illatosítókból némi savval felhígított ipari alkohol.