Brünnhilde szikláján

Valló világ

2008/03/13

Katonai alakzatban

Nem bírok nem szólni erről:
"A Magyar Gárda több tagja megpróbálta megakadályozni, hogy az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) képviselői is bejussanak szerdán délután a gárda feloszlatására kezdeményezett per első napján a Fővárosi Bíróság tárgyalótermébe." hvg.hu

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

MI A NAGY BÜDÖS LÓFASZT KERESTEK AZOK OTT A BÍRÓSÁG FOLYOSÓJÁN??
MIFÉLE IMPOTENS PÖCS AZ A BIZTONSÁGI VEZETŐ, AKI MEGENGEDI, HOGY A FÜGGETLEN MAGYAR BÍRÓSÁG ÉPÜLETÉBEN AZ ERRE FELJOGOSÍTOTTAKON KÍVÜL BÁRKI IS ÖNSZORGALOMBÓL "RENDÉSZETI" FELADATOKAT LÁSSON EL??
uhh.
Hhu.

De tényleg, úgy őszintén, hát ebben a nyüves országban a hadseregen és a rendőrségen kívül ki a fasznak van még joga katonai alakzatba rendeződni és úgy rendészesdit játszani??
Na, jó, a tűzoltóknak és a pénzügyőröknek állománygyűlésen, de kik azok a csíkos sálas, zsebes mellényes, pitykegombos pöcsök, hogy ilyesmit meg merjenek maguknak engedni?
Miféle nők az olyanok, akik egyenruhába öltözve, egy bírósági tárgyalóteremben hagyják, hogy egy nyálcsorgató vén szatír tapogassa őket a kamerák előtt??
Egyáltalán, kik vagyunk mi, micsoda takonylelkű pondrók, hogy eltűrjük, hogy ilyen önjelölt, senki kis rendcsinálók a fejünkre nőhessenek és egyrészt megfélemlíthessék a független magyar bíróságot, másrészt szelektálhassanak, hogy kik mehetnek be egy nyílt tárgyalásra és kik nem??
Uhh.
Most van itt a pillanat, amikor azt kell mondani ezeknek a zavaros fejú, pitykegombos dzsíájdzsóknak, hogy coki, eddig és nem tovább!! Ha katonáskodni akartok, szereljetek fel a Magyar Köztársaság hadseregébe, vagy játsszatok péjntbollt, vagy játsszatok a kis pöcsötökkel, ha nincs jobb elfoglaltságotok.
Uhh.

Címkék: , ,

11 Comments:

  • At 10:45 du., Anonymous Névtelen said…

    akkor ezek szerint nem hallottad, amit a bírósági szóvívő ezügyben mondott?!
    (hogy ez így volt helyes és jó)

     
  • At 10:58 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Már megbocsáss, de leszarom, hogy mit hablatyol egy szóvivő.
    Az én erkölcsi értékrendem szerint katonásdit csak a katonaság játszhat, rendvédelmet a rendőrség, rendészetet pedig olyan cégek, akik a megfelelő hatóságok megfelelő engedélyével rendelkeznek és ezeket az engedéyleket a törvényben előírt időközönként meg is újítják.
    Ez ennyire egyszerű, mindenki másnak coki!
    Pláne politikai szervezeteknek coki!

     
  • At 5:26 de., Anonymous Névtelen said…

    A szóvívő a bíróság hivatalos véeményét mondja. Ez a tragédia.
    A Te és az én, a mi erkölcsi értékrendünk itt MÁR senkit nem érdekel.
    És meg lesz a hivatalos engedélyük is, -csak idő kérdése...
    Nagyobb itt a baj, mint látszik.És ami látszik, attól se riadnak meg.Pedig ez csak a jéghegy csúcsa. Ez 1/10. A 9/10-ed rész a sötét, hideg mélyben van. MÉG.

     
  • At 9:01 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Tudom.
    Ezért kell kiabálni sikítozni, mindenféle vészharangokat félreverni.
    Mindenkinek joga van azt gondolni, hogy egy felsőbbrendű rassz tagja, akár azt is, hogy a cigányok alsóbbrendűek.
    De árnyékkatonaságot létrehozni és azt engedni, na ahhoz nincs joga. Ebben az országban csak az rendeződhet katonai alakzatba, aki a Köztársaság hadseregének tagja. Mindenki másnak kuss, és ezt a tudomására is kell hozni.

     
  • At 9:26 de., Anonymous Névtelen said…

    de nem fogják.
    (add Istenem, hogy most az egyszer ne legyen igazam!)

     
  • At 11:22 de., Anonymous Névtelen said…

    A taktika (nem a lajbis -fürlajosos szerencsétleneké) teljesen egyértelmű: bebizonyítani, hogy ez a kormány képtelen fenntartani a rendet, a normális működést ebben az országban. Az Alkotmánybíróság után most Lomnicziék demonstrálnak. Jöjjön Orbán, és akkor majd rend lesz! És tényleg. Kapcsolódóan lásd még Ungváry Rudolf cikkét a mai Népszabadságban: http://tinyurl.com/2j54h8

     
  • At 11:37 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Rás, nem ehhez hasonló taktikát játszottak el akkor, amikor Pintér belügyminiszterségével egycsapásra megszűntek a robbantások?
    Vagy csak én is bedőltem egy összeesküvés-elméletnek?

    Egyébként igaza van itt névtelen kollágénak is, legfeljebb annyiban vitatkoznék velem hogy nem 9/10 van a víz, hanem "csak" annak a potenciális lehetősége.
    Mindig könyebb bűnbakot keresni, mint beismerni a sjaát lúzerségünk. Most meg tényleg oylan korban élünk, amikor rengeteg ember érezheti magát vesztesnek. Joggal vagy anélkül, mindegy, hisz senki sem ahhoz hasonlít, ami a munkája és képességei alapján jár neki, hanem ahhoz, amit a felső tízezer birtokol - szintén jobbal vagy jogtlanul, de az mindegy is. A lényeg, hogy mindneki állampolgári jogon szeretne magának három szobát és négy kereket, ingyen benzinnel és háromhatvanas kenyérrel meg negyvennyolcas fradikolbásszal.
    Ha nem kap, már vesztesnek érzi magát.

     
  • At 11:44 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Természetesen nem velem, hanem vele vitatkoznék és 9/10 rész van a víz alatt.
    hehe, ilyen az, amikor elragad a hév :-)))

     
  • At 5:30 du., Anonymous Névtelen said…

    Kicsit más, de kapcsolódik a demokrácia nevű játékhoz: újabban rákattantam az Animal Planet nevű csatornára, sokkal jobb, mint híradót nézni (kevésbé kiakasztó) - és sok tanulsággal szolgál. Például van egy műsor, ahol állatvédők gyűjtenek be állatokat, többek között azok gazdáitól is, amennyiben nem megfelelően gondozzák őket. No igen, ez sem Magyarország, hanem a fene demokratikus Anglia, ahol arra jogosult emberek szépen bekopognak és megkérdezik, hogy kedves hölgyem/uram miért éhezteti/veri stb. a kutyáját-macskáját-lovát-akármijét, és felszólítás után szépen elviszik az állatot, a tulaj meg mehet a bíróság elé. De nem is két forint bírságot kap, hanem börtönt, keményen. Mire ide eljutunk, talán lesz politikai kultúránk is. Reménykedem, hogy még az én életemben...

     
  • At 11:42 de., Anonymous Névtelen said…

    Hilde, egy szó kivételével minden szavadban igazad van, de kérlek, ezt az egy szót a kedvemért javítsd ki: "FOLYOSÓLYÁN"....
    Köszi!

     
  • At 12:17 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Köszi wa!

     

Megjegyzés küldése

<< Home