Brünnhilde szikláján

Valló világ

2008/05/14

Gyorsmérleg

Tegnap 7 álláshirdetésre küldtem be önéletrajzot.
Ebből eddig négyet olvastak el és kettőre kaptam automatikus választ, hogy megkapták, elkezdték feldolgozni, majd szólnak. Mind a két válasz ugyanattól a közvetítő cégtől jött.
Az arányok még rosszabbak, mint amire számítottam. Mert arra gondolnék, hogy aki hírdet, az minimum összegyújti a jelentkezéseket. De nem, még azt se, ki se nyitják a postafiókot.

Címkék: , ,

8 Comments:

  • At 9:51 du., Blogger tamas said…

    Azt nem tudhatod, hogy elolvastak-e csak azt, hogy eddig nem valaszoltak.

     
  • At 10:16 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Dehogynem, van olyan, hogy visszaigazolás funkció. Ha azt bekapcsolom, akkor kapok egy e-mailt, ha kinyitják a levelet. Akkor is, ha nála le van tiltva.

     
  • At 11:48 du., Blogger tamas said…

    Attol tartok, tevedsz. Ha akarod probaljuk ki, kuld nekem ket emailt ugyanonnan, en mindkettor elolvasom de csak az egyiknel engedem meg, hogy visszaszoljon Neked.
    Ha csak egy visszajelzest kapsz tolem a ket leveledre, akkor feltehetjuk, hogy a cegeknel is ez a helyzet, elolvastak, de letiltottak a visszajelzest.

     
  • At 6:16 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Oké, elküldtem. Nekem az a tapasztalatom, hogy azt kapom visszajelzésnek, hogy letiltották a visszaigazolást,e zért ne tudja, hogy mi történt. Sőt, azt is meg szokta írni, hogy olvasás nélkül törölték a levelet. Úgyhogy hármat küldök, a harmadikat töröld légyszíves.

     
  • At 12:59 du., Blogger tamas said…

    Megtortent, egy visszaigazolast kuldtem, egyet tiltottam, egy levelet emg toroltem,az nem is akart visszaigazolast kuldedni.
    Kivancsi vagyok az eredmenyre!

     
  • At 1:14 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Köszi, tényleg csak az elsőröl jött visszaigazolás. Azt hiszem, rászánok kis időt és végigzongorázom a postafiókjaimat. Milyen levelezőt használsz?

     
  • At 1:18 du., Blogger tamas said…

    Eudora 6.1

     
  • At 1:32 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Köszi, hát az Linuxra sajnos nincs.
    Egyébként tényleg érdekes, én a munkahelyemen megőröltem attól, hogy elküldtem egy köremilt és sokszor csak 2-3 hét múlva olvasta el a partner. Mert ugye az olyat, akitől nem kaptam visszaigazolást mondjuk 2-3 napon belül, fel kellett hívni. 20 címzettből sokszor 10-et. XXI. század, hogy a fenébe lehet így információs társadalmat csinálni? Azt hiszem, régebben egyszer posztoltam is erről.

     

Megjegyzés küldése

<< Home