Brünnhilde szikláján

Valló világ

2008/08/30

Nem birom megállni,

hogy ezt be ne linkeljem. Előre elnézést minden jóhiszemű olvasómtól, de az a történet annyira telitalálat, hogy nem lehet kihagyni. Sőt, a hozzászólások még jobbak.
Most legalább tudom, hogy milyen egy vagány, erkölcsös magyar nő, aki fel meri vállalni a véleményét. Az ilyenre aztán tényleg büszke lehet a pasija.

Címkék: , ,

8 Comments:

  • At 9:16 du., Anonymous Névtelen said…

    Erkölcsös magyar nő?

    Hisztis kurva. Olcso ribanc.
    Kozveszelyes orult.
    Felmegy a srac lakasara eslo talalkozas utan, azutan felkapja a vizet es hisztizni kezd. Valoszinuleg csak azert, mert nem elegult ki.
    A pasija meg beveszi a szoveget, hogy ez politikai es/vagy rasszista megmozdulas volt, nem egy felresikerult kurvalkodas.

    A ferfi meg megerdemli, ha ilyet felvisz a lakasara, es utana sem nem rugja ki gyorsan paros labbal, mielott hisztizni kezdene, vagy ha mar megy a hiszti, akkor sem nem hiv rendort, sem mentot.

    Udito olvasmany volt, koszi a linket. Ezt el kell rakni, es mutogatni, mielott eszbekapnanak es leszedik.

     
  • At 12:31 de., Blogger Kinga said…

    Kedves... khm... nevtelen,

    aszem, teljesen felreertetted a tortenetet... Nem baj.

     
  • At 12:58 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Kedves Névtelen, hát pont ez az érdekes a történetben, hogy nem fogják levenni, nem fognak kapcsolni, mert büszkék rá!! Azokar akik hozzád hasonló kérdéseket tettek fel lehurrogták, a dolog meg van magyarázva, erkölcsileg elfogadhatóvá, sőt, követésre ls irigylésre mpéltóvá van téve. Sőt, többen kiejelentették, hogy pont ilyen feleséget szeretnének maguknak.
    Ha még nem tetted, olvad el a kommenteket is, meg fogod érteni, hogy miért linkeltem be ide.

     
  • At 3:30 du., Anonymous Névtelen said…

    Ennyire butak es elvakultak?

    Ez komoly?

    Probald meg kicserelni a zsido es magyar jelzoket kovetkezetesen az egesz tortenetben:

    Kedélyesen cseverésztek, mikor megjelent egy nagyjából 23 év körüli srác, érdeklődve, hogy milyenek bent a csajok, merthogy neki most a barátnője elutazott, ezért lejött megdugni valakit. Barátnő erre elég érdekes fejet vágott, de aztán felvilágosította az urat a lent visítozó hülye picsákról, majd felajánlotta neki hogy ahelyett hogy félrekúrna, inkább menjen velük sörözni.

    Idővel a beszélgetés érdekes fordulatot vett, ugyanis az illető srácról kiderült hogy nem csak magyar, de buzi is. Mármint biszexuális. Tehát neki mindegy, csak lyuk legyen rajta. Barátnő pedig nem éppen liberális ilyen kérdésben, szerinte ugyanis a szexuális aberrációkért nemiszervcsonkítás, és élve elégetés jár. Barátnő barátnője azonban álmos volt, és kitalálta, hogy ő szeretne felmenni a magyar lakására aludni. Csak egy órácskát. Fel is mentek, és míg a lány aludt, barátnő tovább beszélgetett ezzel az érdekes kreatúrával. A srác igen különös dolgokat mesélt. Például felvilágosította barátnőmet arról, hogy a magyarországi magyarok nagyon összetartanak, és ha őt bántaná valaki (mármint a magyart) akkor bizony egyből jönnének a magyar haverjai, akik meg lekravmagáznak mindenkit. Aztán elmondta azt is, hogy nekünk zsidokknak tulajdonképpen örülnünk kéne, hogy a magyarok itt vannak, mert nélkülük ez az ország egy szar lenne. Mert nekik köszönhetünk mindent, és „Árpád apánk csak a faszát verte” míg a zmagyarok megszerezték nekünk az országot. Barátnőm ezt hallgatta még nagyjából húsz percig, unott fejjel forgatva kezében az üres sörösüveget, azon morfondírozva, vajon kifolyna-e a magyar szeme, ha halántékoncsapná az üveggel? Eközben a magyar csak pofátlanul vigyorgott, amivel sikerült elérnie, hogy barátnőm kicsit félretegye úrinői modorát. Tehát barátnő szépen felállt, és megkérte a díványon alvó barátnőjét, hogy most menjen ki egy kicsit, mert szeretne kettesben beszélgetni a sráccal. A beszélgetés úgy kezdődött, hogy magyar barátunk feje mellett, szétrobbant a falon egy borosüveg.

    - Na hogy is volt ez az ostoba zsidokkal?! – üvöltötte barátnő, miközben további három borosüveget baszott a magyarhoz.

    Miután az összes (kb húsz) borosüveget a sarokban visító magyarhoz vágta, odalépett hozzá, az utolsó üveggel kezében, egy elegáns mozdulattal megragadta a magyar torkát, és a falhoz kente.

    - Mit képzelsz te magadról, hogy így pofázol a mi országunkban?! Ez a baj a ti rohadt fajtátokkal! Nem ismertek tiszteletet! Megérdemelnéd, hogy most szilánkosra törjem az orrod te féreg!

    Eközben a szerencsétlen visított, mint egy disznó, és összekuporodva rimánkodott, hogy hadd magyarázza meg. A látvány, ahogy egy felnőtt magyar férfi könyörög egy ötvenkilós zsido lánynak, hogy ne verje szét a pofáját, annyira nevetséges volt, hogy barátnőm alig bírta visszafojtani a nevetést. Annyira szánalmas volt, hogy barátnőm dühe teljesen elszállt, és inkább eldobta az üveget, majd otthagyta az összekuporodott magyart.

    Nos, igen, barátnő ötven kilós nő létére kissé harcias. De azt hiszem érhető, hogy zsido nőként nehezen tűri, ha egy betolakodó idegen ilyen hangnemben beszél vele a hazájában, a hazájáról. Mert hiába képzelik azt, a világ nem a melymagyaroke, és ez az ország sem az. És nem is lesz soha!

     
  • At 9:54 du., Blogger Kinga said…

    Csakhogy a te torteneted, kedves ta... ize, nevtelen, nem tortenik meg a mai Magyarorszagon, csak a te fejedben. Az eredeti meg igen.

     
  • At 10:42 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    És még felháborodni sem nagyon érdemes rajta. Sokkal inkább hasznos tudomásul venni, hogy ettől kezdve minden lopás, ganéság, ringyóság, minden, minden gazemberség megindokolható - és lesznek, akik mindent elfogadhatónak, sőt, helyesnek tartanak.
    Vagy teszünk ellene, vagy meneküljön innen, aki tud.

     
  • At 3:59 de., Anonymous Névtelen said…

    Nincs mit tenni ellene.

    A sotetseg minden fronton tamadasban van.

    De azert udito latni, hogy mennyire ostoba-kurva.

     
  • At 11:41 du., Anonymous Névtelen said…

    "...hasznos tudomásul venni, hogy ettől kezdve minden lopás, ganéság, ringyóság, minden, minden gazemberség megindokolható - és lesznek, akik mindent elfogadhatónak, sőt, helyesnek tartanak."

    "Hát kérem, életemben először érzem nagyon határozottan, hogy Gyurcsánynak igaza van és hogy piszok szerencsénk van ezzel a pasival - hacsak nem ő maga szivárogtatta ki ezt a kazettát - de az már nagyon durva lenne..."
    2006/09/17

     

Megjegyzés küldése

<< Home