Brünnhilde szikláján

Valló világ

2008/02/15

Wanted

sötétzöld melltartó.
Nem keki, nem benettonzöld, nem olajzöld, nem világoszöld, hanem sötétzöld, valahol a friss májusi fű és a sűrű erdők kidőlt fatörzsein növő moha színe között. RGB kód olyasmi, mint a #006400 vagy a #228B22.

80D méretben, szivacs nélkül. Vagy szivaccsal, de legyen kioperálható. Mármint a szivacsbetét legyen kioperálható. Sőt amilyen reményvesztett vagyok, már azt sem bánom, ha használt. Vagy éppen kicsit nagyobb vagy kisebb - majd beveszek belőle vagy belefogyok, valahogy megoldom.
Fizetés készpénzben az átvételkor, illetve postai utánvéttel.
Előre is köszönöm!


Más:
Kinga addig piszkált, hogy ma elkocogtam a legközelebbi antikváriumba és beszereztem Wass Albert legolcsóbban (800 ft) kapható kötetét, a Valaki tévedett címűt. igaziból tényleg kíváncsi vagyok rá, hogy milyen író -vagy nem író-, egyébként is, tényleg ideje lesz már megismerkedni vele.
Aztán persze egy antikvárium nem az a hely, ahonnan én egyetlen darab vékonyka könyvvel ki tudnék jönni, így aztán a hónom alá vándorolt még Szabó Magda A danaida-ja, Durell Állatkert a kastély körül-je, Karinthy Tanár úr kérem-je és Esterházy Javított kiadás-a. És végül, de nem utolsósorban, sőt, elsőlegfőképpen, tararraraaaammMMMMMmmm!!!
TarrRRaaaAAArrRRRaAAARRaaaMMmmMMMMM!!!
Mario Vargas Llosa Pantelon és a hölgyvendégek-je :-)))
Borús, depressziós tél végi napokra.
TarrraRRaaAArrrAAAAMMMMM!!!!
Emlékszik még valaki a filmre?

Címkék: , , ,

16 Comments:

  • At 4:02 du., Blogger VacskaMati said…

    Nekem van sotetzoldem, bugyistul harisnyatartostul, de szerintem teged ez nem segit ki, mert kicsit nagyobb, mint 80:) konkretan asszem 95DD, es az se segit ki, hogy Amerikaban vettem:) bocs:)

    Viszont nezd meg esetleg a Sariana-mintaboltokat, Arkad aljaban van egy pl., ott kincseket lehet neha lelni.
    Ha meg lelkes kalandor vagy, akkor talan lehet rendelni is valami kulhoni helyrol, igaz, akkor nem elvezheted az akciok oromeit:)


    Sok sikert:)

     
  • At 11:08 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-)) Kösz!
    Az a baj, hogy ebből a szempontból egyáltalán nem vagyok kalandvágyó. Kábé negyed óra az, amit egy boltban nézelődéssel és próbálgatással el tudok tölteni. Errefelé is van Sariana, ott mos téppen keki dömping van, Triumphéknál meg padlizsánlila. Mondjuk, egy időben azt is sokáig kerestem, végül egy kínai piacon sikerült vennem valami pár száz forintért, legnagyobb meglepetésemre elég jó is. Így aztán most az sem tud lázba hozni. Sajnos az akciók se, valamit vagy akarok vagy nem, most egy sötétzöld melltartót akarok, de nagyon! Már azon is gondolkodtam, hogy veszek egy bikinifelsőt, deaz sincs, mert vagy mintás, vagy az a borzalmas műanyagkosaras izé, amitől viszont falra mászok.
    Zöld ügyben már azzal is megelégednék, ha valahol találnék olyan színű gumit, mert rá tudnám dolgozni egy akármilyen melltartóra. Ennél csak az lenne a fontos, hogy a pántja zöld legyen.
    Azért az a trió elég vadóc dolog lehet, gondolom, van benne sikered.

     
  • At 12:12 du., Anonymous Névtelen said…

    A filmre már nem emlékszem, viszont a könyvre (a Vargas Llosáról van szó) nagyonis: zseniális.
    Az élet rövid, a jó könyvek száma végtelen, Wass Albertre ezért nem fecsérelek időt.

     
  • At 6:24 du., Blogger Kinga said…

    Meg kuldeni sem tudok neked (pedig istenbizony megtennem), mert (1) nem tom, mennyi az a 80D amcsi meretben, de ez a kisebbik baj, ezt meg ki lehetne deriteni, de (2) cicifixet csak folprobalva szabad(na) venni, nem? Szoval magyaran: nem tudok mittenni :)

    En emlexem a filmre, es a konyvre is, de egyikre sem nagyon jol, sot, mert gimiben olvastam (vagy kicsit kesobb, mar ez sem remlik). Mindjart eloszedem (a konyvet).

     
  • At 7:01 du., Blogger AnTalk said…

    A kérdés, hogy ilyen felvezető után tudod-e tárgyilagosan olvasni W.A-et. Mármint a véleményed kialakításában mennyit számít majd, hogy Kinga úgy lehúzta, meg általában bizonyos körökben kígyót békát mondanak rá?

     
  • At 7:15 du., Anonymous Névtelen said…

    Brünnhilde tud tárgyilagosan olvasni. Már bocs.
    Blogica

     
  • At 9:09 du., Anonymous Névtelen said…

    Hurrá, Blogica előkerült! Olvasni már van ideje,reméljük a jégre tett blogját írni is lesz ideje hamarost.:)

     
  • At 11:47 du., Blogger VacskaMati said…

    Brunnhilde,
    vadoc, de nem kommersz:)
    (bocsanat, nem akarok senkit megbantani, aki voros meg fekete alsonemuben pasizik, de pl. pornofilmben en se sotetkeket, se sotetzoldet meg nem lattam;)))))) )

    Viszont hmmmm. Lehet hogy Triumpheknal kene korulnezegetned, mert most ahogy visszaemlekszem, anyam is vett valami ilyen nemistudom talan a palackzold es a smaragdzold kozti joszagot, az a baj, hogy ennek par eve mar. Azert ha latok, szolok:)

    Kinga:
    32D :) csak at kell valtani a centit, nem gaz. A kosarmeret az elvileg ugyanaz. Ettol persze meg lutri marad:)

     
  • At 11:53 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Vacskamati :-DD
    Hát "arra" nekem is egy királykék cuccom van, igaz, csak duó, harisnyatartóhoz azért nem vagyok elég bátor. És az alsója ráadásul se nem tanga, se nem felvágott, hanem egy száras csipkebugyi :-)))

     
  • At 11:20 du., Blogger VacskaMati said…

    Kiralysag:) te csinalod jol:)
    Melyen nem hiszek a tangaban. Nagyon keves no van, akinek van olyan guszta sejhaja, amin jol all:) egyreszt.

    Masreszt nem gondolom, hogy minel tobbet mutatok, annal izgibb vagyok - sot.
    Annette Benningtol (na most nem vagyok biztos a duplabetukben, de tokmindegy:) ) kerdeztek egyszer, hogy hogy csinalja, hogy mindig elegans, de nagyon szexi is. Azt mondta: mindig csak egyet kell mutatni. Ha a dekoltazsat mutatja, hosszu es zart a ruhaja. Ha a labat mutogatja, zart a felsoresze. Kettot mutogatni kozonseges.
    :)))

     
  • At 11:30 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Ezt akár tőlem is hallhattad, mert én is pont ezt vallom. Ez egy ökölszabály, aki betartja és még valamennyire a szineket is tudja kezelni, nagyot nem bakizhat.
    Egyébként annak idején nekem tanították is, ha nem is tantervben, de a szabás-szakrajz tanárnő mondta, hogy bármit ki lehet tanni közszemlére, de egyszerre csak egyet!
    Legfeljebb másnap egy másik testrészt mutassunk meg, harmadnap egy harmadikat, szép kényelmesen körbe lehet érni úgy, hogy az ember lánya úgy legyen vadítóan szexi, hogy közben nem kurvás.

     
  • At 7:05 du., Blogger Kinga said…

    VacskaMati: igen, a meret konnyen atszamithato (en mar evtizedek ota nem szamitok at semmit, minek), viszont cicifixet csak folprobalva szabad venni, raadasul olyan tipusu ruhadarab ala, amivel legtobbet fogjuk hordani, stb.

    De hat ezt minden no tudja sztem.

     
  • At 9:56 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Kinga, a nők lehet hogy tudják, az eladók már kevésbé. Én már csak elég határozott elképzelésekkel szoktam bemenni az ilyen boltokba, de az eladók még azt sem értik, hogy miért fontos nekem, hogy szögletes kivágású ruhához akarok melltartót. Azt meg nem is értik, hogy miért nem akrok szivacsbetétet vagy pláne műanyagkosarasat.
    De ez a zöld most mindegy is lenne, hogy milyen, a ruha dekoltázsa szerencsére elbírná, csak hátul, a karkivágásnál lóg ki belőle a pánt és ettől őrülök meg. Már sima gumit is néztem, hogy rávarrom egy akármilyen melltartóra, de nincs.

     
  • At 12:53 de., Blogger Kinga said…

    Nem tudsz szerezni egy kis darab... jaj, hogy a faszba (bocs) hijjak, angolul sem tudom :D, szoval olyan atlatszo vinyl darabot, vagy mit. Na. En ilyet szokok folvenni olyan ruhadarabok ala, ahol "kibujhat" a pant (nem tom, van-e Mo.-n eleve ilyen pantos melltarto, itt van, direkt ilyen celokra).

    A masik otletem (szinten bevetett, kiprobalt, mukodo), hogy egy icipici velcro-val rogzited a pantot a ruha belso szegelyehez (a vekonyabb tipusu, finomabb velcro-t - tepozar magyarul - koll venni, es az tokeletes).

    Na. Mas otletem nincs :D

    Ja, az eladoknak meg magyarazd el, mi az abra, ha mar ilyen helyeken dolgoznak... mit szolnanak, ha arra kerned oket, hogy meretezzenek be? :D (Amit en megszokok idonkent tenni, biztos, ami biztos.)

     
  • At 1:17 de., Blogger VacskaMati said…

    Brunnhilde,
    tudod, az a baj, hogy ezt mar csak a szabovarroneniknek tanitjak, tanc- es illemtanoran kene, amit meg kotelezove kene tenni... o tempora, o mores, nem nyuszogok tovabb:)

    Kinga,
    az a vynil, amit mondasz, az szerintem nalunk szilikonpant neven ismert, mar ha arra gondolsz, amit a melltarto pantja helyett kell felcsatolni a kosar meg a melltarto hata koze es szintelen atlatszo. Az is jo, de nekem mondjuk biztos viccesen allna, ha megjelenne tole egy plusz hurka, aminek ugye nem latni az okat:)
    A bogancszar (ez de hulyen nez ki leirva igy...:) ) szoval tepozar jobb lehet, kiveve, ha vekony anyagu az ize, amit Brunnhilde folevesz, mert akkor bumszlik lesznek rajta.

    Brunnhilde,
    esetleg megfelelo zold arnyalatu vekony selyemmel/tafttal/akarmivel bevonni egy erre kinevezett melltartod pantjat?

    (Micsoda energiakat birok szentelni ilyen kozponti problemaknak...:)))) )

     
  • At 7:12 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-DD
    Ez tényleg fontos kérdés ám!!
    Az átlátszó szilikonpánttal az a baj, hogy kipirosodik alatta a bőröm. A tépőzárat még nem próbáltam (nem is fogom, mert útálom, ha a bőrömhöz ér, az is feldörzsöl), kis patenttel rögzítettem a pántot, de vékony a ruha anyaga, a melltartó meg ugye stabil is, tapad is, elhúzza a felsőt.
    A szaténszalagra még van remény, azt még csak egy boltban nem találtam, de most az van műsoron, amerre járok, bekukkantok és keresem.

     

Megjegyzés küldése

<< Home