Tipp
:-)) Szépjónapot!
Rájöttem, hogy tudok úgy zöldborsót pucolni, hogy közben ne faljam be az egészet és valamennyi szem azért a tálba is kerüljön.
Hehe, a megoldás nagyon egyszerű: zöldborsó pucolás közben negrót kell szopogatni. Egyrészt, ugyebár fáj a torkom, másrészt viszont életemben tán először sikerült úgy megpucolnom fél kiló zöldborsót, hogy tudok belőle levest főzni.
Brava, brava, ezentúl mindig így csinálom :-))))
Rájöttem, hogy tudok úgy zöldborsót pucolni, hogy közben ne faljam be az egészet és valamennyi szem azért a tálba is kerüljön.
Hehe, a megoldás nagyon egyszerű: zöldborsó pucolás közben negrót kell szopogatni. Egyrészt, ugyebár fáj a torkom, másrészt viszont életemben tán először sikerült úgy megpucolnom fél kiló zöldborsót, hogy tudok belőle levest főzni.
Brava, brava, ezentúl mindig így csinálom :-))))
2 Comments:
At 11:31 de., Névtelen said…
Kuszkusz, rá néhány marék nyers borsó, tetejére kicsi olivaolaj. Összekeverni - nnnnyami, és gyorsan kész is van!
At 4:26 du., Brünnhilde sziklája said…
Wow, jól hangzik.
Az én új kedvencem a pitába kent hummusz főtt tojással és finomra reszelt céklával.
Megjegyzés küldése
<< Home