Brünnhilde szikláján

Valló világ

2008/06/16

Tipp

:-)) Szépjónapot!
Rájöttem, hogy tudok úgy zöldborsót pucolni, hogy közben ne faljam be az egészet és valamennyi szem azért a tálba is kerüljön.
Hehe, a megoldás nagyon egyszerű: zöldborsó pucolás közben negrót kell szopogatni. Egyrészt, ugyebár fáj a torkom, másrészt viszont életemben tán először sikerült úgy megpucolnom fél kiló zöldborsót, hogy tudok belőle levest főzni.
Brava, brava, ezentúl mindig így csinálom :-))))

Címkék: , ,

2 Comments:

  • At 11:31 de., Anonymous Névtelen said…

    Kuszkusz, rá néhány marék nyers borsó, tetejére kicsi olivaolaj. Összekeverni - nnnnyami, és gyorsan kész is van!

     
  • At 4:26 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Wow, jól hangzik.
    Az én új kedvencem a pitába kent hummusz főtt tojással és finomra reszelt céklával.

     

Megjegyzés küldése

<< Home