Brünnhilde szikláján

Valló világ

2008/07/07

Ha egy üzlet beindul...

Jelentem, a ma esti blogbejegyzés céges, wifi-n netező laptopról születik, úgy, ahogy az a reklámokban ábrázolva vagyon. Én hason az ágyban, laptop a párnának támasztva, sehol egy árva kábel, csak én és a csúcstechnológia.
Húdeszexi.
Pénteken sikerült elintézni, ahhoz, hogy érdemben elkezdhessek dolgozni már más nem is kell, minthogy kapjak egy saját jelszót az SAP-hoz. Nem tudom mikor kapom meg, a céges dress-code már eljutott hozzám, hátha a hozzáférésem is hamarost megérkezik. Sőt, pénteken még saját, fémbetétes munkavédelmi cipőt is kaptam, nehogy eltörjön a lábujjam, ha ki kell mennem a gyártósorra. A legflottabbul egyébként a raktárban mentek a dolgok, a fiúk fél perc alatt elébem tették a 40-es cipőt, egy szót sem szőltak, amikor kiderült, hogy mégis inkább 39-es kéne, majd fél perc alatt beirták a cuccot egy nevemre nyitott kis szerszámkönyvbe és már vihettem is a tök szuper, vastag, rugalmas talpú, erőstett lábfejű munkavédelmi cipőmet. A laptopra bezzeg másfél órát várnom kellett, az egyik pultnál megnézték az integrált vállalatiránytási rendszerben többszörösen jóváhagyott igénylésemet, az ott látható adatokat egy informatikus gondosan, gyöngybetűkkel kikörmölte egy fénymásolt lapra. A kitöltött és lefénymásolt nyomtatványra megszerezte a szükséges két alárást, majd mindezzel együtt átfáradtam egy másik pulthoz, ahol egy újabb informatikus szintén kézrással elkésztette a névjegy méretű kiviteli engedélyt, amit ő is aláiratott a már előbb emltett két nagyon fontos felelőssel. Még szerencse, mert igy legalább kiderült, hogy minden gondosság ellenére is sikerült ugyannazzal a szériaszámmal két laptopot kiadniuk. Tényleg gratulálok, bazdmeg, ott van a seggük alatt egy soktizmilliós szoftver, ezek a barmok meg kézzel irogatnak mindenféle papirokat, aztán csak csodálkoznak, ha jól elrontják.
Mindegy, gépem már van, már csak hozzáférés kell. Azt viszont már tudom, hogy túl rövid szoknyában nem jelenhetek meg a munkahelyemen, továbbá, hogy az üzemorvos kétévente meg fogja vizsgálni az egészségügyi állapotomat.
Hurrá.
Az üzlet beindul cim egyébként onnan van, hogy ma két helyről hivtak, hogy megkapták az önéletrajzomat, érvényes-e még a pályázatom. Csak néztem nagyokat, ezek tényleg rakosgatják 2-3 hónapig az önéletrajzokat??

Másról irni most nincs kedvem, utálom a laptop lapos billentyűzetét, nem beszélve erről a hülye kis pöcökről ami egér helyett van. A lapos billentyűzeten iszonyú sok gépelési hibát ejtek, egér nélkül meg igen körülményes őket javitani. Ráadásul a gép néha önkényesen magyarról angol billentyűzetre vált, az is plusz javitás.

Jah, és a nap mondata:
A rikvesztet szendés előtt begrineled.

Esküszöm, hogy ez igy hangzott el, és ami a legborzasztóbb, ma még vagy kétszáz ehhez hasonló mondatot hallottam. BAzdmeg, inkább mondd teljesen angolul, de ettől a silustól még a tojás is megzápulna, nem hogy én.
jah, és hogy a legviccesebbet el ne felejtsem. Múlt péteken megkaptam a HR osztály heti karriertippjét is. Bazdmeg, minden pénteken kiküldenek egy angol nyelvű köremilt arról, hogy hogyan terezzem meg a cégnél a karrierem. És én kis naiv még ahzt hittem, hogy csak a közigazgatásra jellemző, hogy öncélú hülyeségekkel 'bizisitik' magukat. Nagyon demagóg leszek, de mennének inkább kapálni, ott legalább lenne valami hasznuk. Életvezetési tanácsokat adnak ahelyett, hogy jelszavas belépésem intéznék el végre, hogy tényleg el tudjam kezdeni épitgetni a karrierem.

Címkék:

5 Comments:

  • At 1:20 de., Anonymous Névtelen said…

    most ettől a "Bazdmeg"-ezéstől vagy trendi?

    idióta hülye! a mocskos szád mutatja a műveltséged! mindegy milyen eszközöket használsz.

     
  • At 11:55 de., Blogger Rowena Shepard said…

    Hilde drága, miért nem bannolod az IP-jét ennek a Wotanbarmának itten?

    Sisakod is van a munkavédelemhez? Már csak egy echte walkürpáncél kéne...


    Atyánk egyébként megint gyengélkedik, ez a hülye Fricka ugyanis tükröket aggatott a hálószobafalára. Szegény Wotan bement, meglátta Frickát öt példányban tükröződni, és rosszul lett. Amit nem is csodálok.

     
  • At 12:01 du., Anonymous Névtelen said…

    Újabb aláírnivaló:
    http://www.petitiononline.com/bss938/petition.html
    k
    (Ja, és nem vagyok azonos ezzel a nagyonhülye névtelennel fentebb. Nekem legalább van egy betűjelem.)

     
  • At 8:21 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Hugi, nem munkavédelmi, hanem bringás sisakom van. Mellvért helyett meg gyönyörú, likacsos kukásmellényem.
    Szerintem tök jól szoktam kinézni. :-))

    Kedves Névtelen, mégis, miből gondolod, hogy a multkori 'leszbikus kurva' beszólásod után itt bárki is ad a véleményedre? Aki köszönés helyett ilyet szól, az ne finnyáskodjon, és pláne ne minősítsen másokat.

     
  • At 8:57 du., Blogger Rowena Shepard said…

    Nővérkém, kommentelj nekem te is :D

    Még esetleg dárda jó lenne. Még ha a laptopot böködöd is vele, mint néha Apu.

    A Fidelión nyitottam egy topicot, "Te hogyan rendeznéd meg?" címmel, ott kiélhetjük a kreativitásunkat (és elborzaszthatjuk az ortodox wagneriánusokat).

     

Megjegyzés küldése

<< Home